Skoda Superb iV Hybrid

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

EN LADBAR STASJONSVOGN

Helelektrisk rekkevidde på opptil 55 km og bagasjeromsvolum på 510.

NOEN FORDELER MED SUPERB STASJONSVOGN IV

Se hva du kan forvente med nye Skoda Superb iV Hybrid.

  • En miljøvennlig stasjonsvogn med plass til hele familien
  • Nydesignet grill som skjuler en stikkontakt for ladekabelen
  • Dynamisk utforming og systemeffekt på opptil 218 hk
1/

SUPERB iV er vår første plug-in hybrid, og er en ladbar stasjonsvogn med en elektrisk rekkevidde på opptil 57km (WLTP) og et bagasjeromsvolum på 510 liter.

ŠKODA

Funksjonelt bagasjerom

Skoda Superb iV Hybrid har et svært funksjonelt bagasjerom med mange nyttige funksjoner.

  • Uttakbar LED-lykt
  • Virtuell pedal
  • Hattehylle
  • Elektrisk bakluke

Presentasjon av hybriddriften i en ladbar hybrid

Panseret på ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN iV skjuler en avansert hybriddrift som kombinerer det beste fra elbiler og biler med forbrenningsmotor. Resultatet er dynamiske kjøreegenskaper og miljøvennlig forbruk.

Presentasjon av ŠKODA SUPERB STASJONSVOGN iV Plug-in hybrid

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Hybrid

Tilbud / kampanjebiler

Ønsker du å prøvekjøre Skoda Superb iV?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]