Skoda Octavia stasjonsvogn

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

TØFF OG UNIK DESIGN

Nye ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN kombinerer god funksjonalitet og dynamisk eleganse på beundringsverdig vis. Designet imponerer med sin tydelighet, høye presisjon og perfekte proporsjoner.

TEKNOLOGI DU KAN STOLE PÅ

ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN er fullstappet med teknologi som ivaretar din og andres sikkerhet.

  • Parker enkelt i en trang luke ved å trykke på en knapp.
  • Det stive karosseriet i ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN kan utstyres med opptil ni kollisjonsputer.
  • Front Assist varsler hvis det er fare for kollisjon og bremser bilen for å unngå sammenstøt.
  • Den adaptive cruisekontrollen (ACC) holder trygg avstand til bilen foran ved hjelp av radarteknologi.
1/

Octavia har en perfekt harmoni, form og funksjon. I tillegg er bilen kjent som "familiens favoritt", og det er ikke uten grunn! Her får du god plass, komfort og ny teknologi i èn og samme pakke.

En ny tidsalder

ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN tilbyr fire nye infotainmentsystemer og ŠKODA Connect mobile onlinetjenester som lar deg styre bilfunksjoner, informasjon, underholdning og musikk på enda flere måter.

  • ŠKODA CONNECT: INFOTAINMENT ONLINE
  • ŠKODA CONNECT: CARE CONNECT
  • ŠKODA CONNECT: PROAKTIV SERVICEPLANLEGGING
  • ŠKODA CONNECT: NØDANROP
  • SMARTLINK+

Dynamisk understellsregulering (DCC)

Systemet lar deg via et tastetrykk enkelt endre bilens kjøreegenskaper (demping og styring). Velg mellom modusene Comfort, Normal og Sport.

Se presentasjon av Skoda Octavia stasjonsvogn

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4, Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat, Manuell
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud / kampanjebiler

Prøvekjøre Skoda Octavia?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]