Skoda Octavia stasjonsvogn

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   TØFF OG UNIK DESIGN

   Nye ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN kombinerer god funksjonalitet og dynamisk eleganse på beundringsverdig vis. Designet imponerer med sin tydelighet, høye presisjon og perfekte proporsjoner.

   TEKNOLOGI DU KAN STOLE PÅ

   ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN er fullstappet med teknologi som ivaretar din og andres sikkerhet.

   • Parker enkelt i en trang luke ved å trykke på en knapp.
   • Det stive karosseriet i ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN kan utstyres med opptil ni kollisjonsputer.
   • Front Assist varsler hvis det er fare for kollisjon og bremser bilen for å unngå sammenstøt.
   • Den adaptive cruisekontrollen (ACC) holder trygg avstand til bilen foran ved hjelp av radarteknologi.
   1/

   Octavia har en perfekt harmoni, form og funksjon. I tillegg er bilen kjent som "familiens favoritt", og det er ikke uten grunn! Her får du god plass, komfort og ny teknologi i èn og samme pakke.

   En ny tidsalder

   ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN tilbyr fire nye infotainmentsystemer og ŠKODA Connect mobile onlinetjenester som lar deg styre bilfunksjoner, informasjon, underholdning og musikk på enda flere måter.

   • ŠKODA CONNECT: INFOTAINMENT ONLINE
   • ŠKODA CONNECT: CARE CONNECT
   • ŠKODA CONNECT: PROAKTIV SERVICEPLANLEGGING
   • ŠKODA CONNECT: NØDANROP
   • SMARTLINK+

   Dynamisk understellsregulering (DCC)

   Systemet lar deg via et tastetrykk enkelt endre bilens kjøreegenskaper (demping og styring). Velg mellom modusene Comfort, Normal og Sport.

   Se presentasjon av Skoda Octavia stasjonsvogn

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   Stasjonsvogn, Familiebil
   Icon
   Hjuldrift
   4x4, Forhjulsdrift
   Icon
   Girkasse
   Automat, Manuell
   Icon
   Drivstoff
   Bensin, Diesel

   Tilbud / kampanjebiler

   Prøvekjøre Skoda Octavia?
   Leasing eller finansiering?

   Artikler

   Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

   Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

   Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]