Skoda Octavia stasjonsvogn

Octavia iV

Octavia er familiens favoritt, og det er ikke uten grunn. Her får du plass, komfort og ny teknologi i én og samme pakke. Bilen kombinerer god funksjonalitet dynamisk eleganse på et beundringsverdig vis. Skoda Octavia har mange komfortfunksjoner som tidligere bare har vært tilgjengelig for biler i toppsjiktet. I tillegg har bilen mange praktiske løsninger som gjør din hverdag enklere. Når bilturen er slutt, er det bare å glede seg til neste!

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

TØFF OG UNIK DESIGN

Nye ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN kombinerer god funksjonalitet og dynamisk eleganse på beundringsverdig vis. Designet imponerer med sin tydelighet, høye presisjon og perfekte proporsjoner. Bilen finnes også som ladbar hybrid.

TEKNOLOGI DU KAN STOLE PÅ

ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN er fullstappet med teknologi som ivaretar din og andres sikkerhet.

  • Parker enkelt i en trang luke ved å trykke på en knapp.
  • Det stive karosseriet i ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN kan utstyres med opptil ni kollisjonsputer.
  • Front Assist varsler hvis det er fare for kollisjon og bremser bilen for å unngå sammenstøt.
  • Den adaptive cruisekontrollen (ACC) holder trygg avstand til bilen foran ved hjelp av radarteknologi.
1/

Octavia har en perfekt harmoni, form og funksjon. I tillegg er bilen kjent som "familiens favoritt", og det er ikke uten grunn! Her får du god plass, komfort og ny teknologi i èn og samme pakke.

En ny tidsalder

ŠKODA OCTAVIA STASJONSVOGN tilbyr fire nye infotainmentsystemer og ŠKODA Connect mobile onlinetjenester som lar deg styre bilfunksjoner, informasjon, underholdning og musikk på enda flere måter.

  • ŠKODA CONNECT: INFOTAINMENT ONLINE
  • ŠKODA CONNECT: CARE CONNECT
  • ŠKODA CONNECT: PROAKTIV SERVICEPLANLEGGING
  • ŠKODA CONNECT: NØDANROP
  • SMARTLINK+

Se presentasjon av Skoda Octavia stasjonsvogn

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4, Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat, Manuell
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud / kampanjebiler

Prøvekjøre Skoda Octavia?
Leasing eller finansiering?

SKODA-SELGERE

Stian Andresen
Selger Skoda
Edvin Heier
Selger Skoda
Sondre Ringstad
Selger Skoda
Alexander Borge Nyhagen
Sagslærling Skoda

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]

ŠKODA har en filosofi som omhandler praktiske løsninger, nemlig Simply Clever. Hva betyr det egentlig?