Skoda Superb Stasjonsvogn 4×4

ŠKODA SUPERB STYLE MED 4X4 FIREHJULSTREKK

Skoda Superb er en bil for hele familien! Bagasjerommet på hele 660 liter er perfekt for en stor familie. Bilen har i tillegg alt du forventer av en plassmester, nytt design og enda flere smarte løsninger.

Leaser du SUPERB Style 200hk med 4×4 firehjulstrekk nå, får du service-/vedlikeholdsavtale og vinterhjul med originale felger til kr 0!

 

Leasingpris

4.990,-***

Rente

1,99%*

*Startleie/etabl.gebyr 86.550kr | 3år/45.000km.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Utstyr på SUPERB

Standardutstyr:

Superb er en meget godt utstyr bil, med mange funksjoner du vil sette pris på. Klikk deg inn her for å se listen over bilens standardutstyr.

 

Utstyr utover standard inkludert i kampanjetilbudet:

  • Metallic lakk
  • Transportpakke – Tilhengerfeste, sensorstyrt elektrisk bakluke (ikke sensorstyrt på Ambition) holder for nettbrett (Isofix foran på SportLine og RS) og innvendig speil med USB
  • Vinterpakke FL  – Parkeringsvarmer, setevarme bak, delingsnett, oppvarmet frontrute og 3- sone Climatronic 1)
  • 3 år / 45.000km service og vedlikeholdsavtale
  • 17″ originale vinterfelger med Pirelli vinterdekk

Ønsker du en egen variant av SUPERB? Kontakt oss her, så setter vi opp et tilbud til deg!

1/

Ønsker du å prøvekjøre bilen med best plass?

ŠKODA SUPERB har klassens største bakseteplass og bagasjerom på hele 660 liter, med plass til alt du trenger til hele familien. Velkommen innom for en hyggelig titt og prøvekjøring!

Gjelder til 04.06.22 | Forbehold om trykkfeil, endring og utsolgt | Bilder kan avvike.

*Startleie/etabl.gebyr 86.550kr. Månedsleie 4.990kr. Totalpris 265.695kr. 3år/45.000km, serviceavtale inkl. Forutsetter forsikring i Skoda Financial Services.

**Eff. rente 4,03% ved lånebehov kr 150 000 o/5år, etableringsgebyr kr 2 724. Totalt kr 169 200. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Skoda Financial Services. Flytende kampanjerente i de tre første årene (p.t. 1,99%,som deretter justeres til gjeldende produktrente (p.t. 4,40%). Både kampanje- og produktrente er flytende og følger normal renteutvikling i hele låneperioden.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og informasjon

Leasing eller kjøp av bil?
ŠKODA Simply Clever

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]

ŠKODA har en filosofi som omhandler praktiske løsninger, nemlig Simply Clever. Hva betyr det egentlig?