Skoda rentekampanje

Rentekampanje

Eie eller leie – Gunstig rente får du uansett!

 

Rente

1,99%*

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

1,99% rente*

UANSETT KJØP ELLER PRIVATLEASING - 1.99%*

Hva med lettkjørte og smarte SCALA? Plasskjempen SUPERB – størst av de store, med best plass til både passasjerer og bagasje? Kompakt-SUV-en KAROQ eller vår største SUV – turkjempen KODIAQ? Om du vi eie eller leie er opp til deg – uansett får du nå svært gunstig rente på alle våre modeller!

*Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etableringsgebyr kr 2.724. Totalt kr 165 674,-. Forutsetter 35% egenkapital og finansiering i Skoda Financial Services. Renten er subsidiert de tre første årene, for deretter å bli justert til normal produkt-rente. Gjelder til 31.08.20.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel, Hybrid

KONTAKT EN AV VÅRE SELGERE

Stian Andresen
Selger Skoda
Edvin Heier
Selger Skoda
Sondre Ringstad
Selger Skoda
Alexander Borge Nyhagen
Sagslærling Skoda

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]

ŠKODA har en filosofi som omhandler praktiske løsninger, nemlig Simply Clever. Hva betyr det egentlig?