ŠKODA OCTAVIA STYLE MED 4x4 FIREHJULSTREKK

Nå kan du gjøre et skikkelig kupp på vår godt utstyrte ŠKODA OCTAVIA. Bilen er en romslig familiebil med god plass for hele familien og høy komfort som passer både til bykjøring og lange kjøreturer.

Leaser du Octavia Style 200hk med 4×4 firehjulstrekk nå, får du service-/vedlikeholdsavtale og vinterhjul med originale felger til kr 0!

 

Leasingpris

6.099,-* per mnd | totalpris 308.196,-

Kjøpspris fra

604.000kr**. Ta kontakt for et tilbud.

*Startleie/etabl.gebyr 89.675kr | 3år/45.000km.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Utstyr på Octavia

Standardutstyr:

Octavia er en meget godt utstyr bil, med mange funksjoner du vil sette pris på. Klikk deg inn her for å se listen over bilens standardutstyr.

 

Utstyr utover standard inkludert i kampanjetilbudet:

  • Metallic lakk
  • Transportpakke – Tilhengerfeste, sensorstyrt elektrisk bakluke (ikke sensorstyrt på Ambition) holder for nettbrett (Isofix foran på SportLine og RS) og innvendig speil med USB
  • Vinterpakke FL  – Parkeringsvarmer, setevarme bak, delingsnett, oppvarmet frontrute og 3- sone Climatronic 1)
  • 3 år / 45.000km service og vedlikeholdsavtale
  • 17″ originale vinterfelger med Pirelli vinterdekk

Ønsker du en egen variant av OCTAVIA? Kontakt oss her, så setter vi opp et tilbud til deg!

1/

HVORFOR INVESTERE I EN SKODA OCTAVIA?

ŠKODA Octavia er en storfavoritt og gir deg mye bil for pengene. Ikke så overraskende når bilen har plass til alt familien trenger, suverene kjøreegenskaper, velkjent driftssikkerhet og en fordelaktig pris.

Skoda Octavia stasjonsvogn er en unik kombinasjon av av en stilig bil og en allsidig, stor og familievennlig stasjonsvogn, klar til å takle alle utfordringer. Med sitt imponerende design kombinerer den god funksjonalitet og dynamisk eleganse på et beundringsverdig vis! I tillegg har bilen mange praktiske løsninger som gjør din hverdag enklere. Når bilturen er slutt, er det bare å glede seg til neste!

Gjelder til 30.06.22 | Forbehold om trykkfeil, endring og utsolgt | Bilder kan avvike.

*Startleie/etabl.gebyr 89.675kr. Månedsleie 6.099kr. Totalpris 308.196kr. 3år/45.000km, serviceavtale inkl. Forutsetter forsikring i Skoda Financial Services.

**Inkl frakt og levering.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Leasing eller finansiering?
ŠKODA Simply Clever

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]

ŠKODA har en filosofi som omhandler praktiske løsninger, nemlig Simply Clever. Hva betyr det egentlig?