ŠKODA KODIAQ med 5 seter

Skoda Kodiaq er en stor og romslig SUV, som er 4,7 meter lang. Med sitt store bagasjerom og praktiske interiør er dette en ypperlig familie-SUV. Bilen fås med inntil sju seter og den nyeste teknologien. Kommer med 4×4 firehjulstrekk og tar deg videre der veien stopper.

 

Vi har nå 3 ledige lagerbiler i bestilling, som vi forventer å få inn før jul! Kjøp bilen nå og få med serviceavtale 3år/45.000km gratis! Ta kontakt oss for et prisoverslag.

Kjøpspris fra kun

661.900,-**

*Kampanjemodellen har 5 seter.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Kodiaq vil passe ypperlig som din neste familiebil! Ta kontakt med oss for prøvekjøring i dag.

Utstyr inkludert på Kodiaq

Utstyr på ŠKODA KODIAQ

Standardutstyr:

Kodiaq er en meget godt utstyr bil, med mange funksjoner du vil sette pris på. Klikk deg inn her for å se listen over bilens standardutstyr.

 

Utstyr utover standard inkludert i kampanjetilbudet:

  • Transportpakke (Tilhengerfeste, sensorstyrt elektrisk bakluke (ikke sensorstyrt på Ambition) holder for nettbrett (Isofix foran på SportLine og RS) og innvendig speil med USB)
  • Vinterpakke (Parkeringsvarmer, setevarme bak, delingsnett, oppvarmet frontrute og 3- sone Climatronic)
  • Adaptivt understell (DCC)
  • El. Førersete + El.speil m/minne
  • Personalisering 3 nøkler

Ønsker du en egen variant av KODIAQ? Kontakt oss her, så setter vi opp et tilbud til deg!

1/

Gjelder Kodiaq Style TDI 150hk 4×4 DSG til 31.12.22 | Forbehold om trykkfeil, endring og utsolgt | Bilder kan avvike.

*Kjøpspris inkl frakt og levering.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og finansiering

Leasing eller kjøp av bil?
ŠKODA Simply Clever

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]

ŠKODA har en filosofi som omhandler praktiske løsninger, nemlig Simply Clever. Hva betyr det egentlig?