Skoda Kodiaq 7seter

KODIAQ STYLE MED 7 SETER

Skoda Kodiaq er en stor og romslig SUV. Med sitt store bagasjerom og praktiske interiør er dette en ypperlig familiebil. Bilen fås med inntil sju seter og den nyeste teknologien. Kommer med 4×4 firehjulstrekk og tar deg videre der veien stopper.

Vi gir deg superpris på plasskjempen Kodiaq Style med 150 hestekrefter, 4×4 firehjulstrekk, 7-seter og automatgir. Leaser du Kodaiq nå, får du service-/vedlikeholdsavtale og vinterhjul med originale felger til kr 0.

 

Leasingpris

6.299,-* per mnd | totalpris 316.674,-

Kjøpspris fra kun

657.000,-**. Ta kontakt med oss for et tillbud.

*Startleie/etabl.gebyr 92.800kr | 3år/45.000km.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Utstyr inkludert på Kodiaq

Standardutstyr:

Kodiaq er en meget godt utstyr bil, med mange funksjoner du vil sette pris på. Klikk deg inn her for å se listen over bilens standardutstyr.

 

Utstyr utover standard inkludert i kampanjetilbudet:

  • Metallic lakk
  • Transportpakke – Tilhengerfeste, sensorstyrt elektrisk bakluke (ikke sensorstyrt på Ambition) holder for nettbrett (Isofix foran på SportLine og RS) og innvendig speil med USB
  • Vinterpakke FL  – Parkeringsvarmer, setevarme bak, delingsnett, oppvarmet frontrute og 3- sone Climatronic 1)
  • 3 år / 45.000km service og vedlikeholdsavtale
  • 17″ originale vinterfelger med Pirelli vinterdekk

Ønsker du en egen variant av KODIAQ? Kontakt oss her, så setter vi opp et tilbud til deg!

1/

Din neste familiebil?

Lurer du på om Kodiaq skal bli din neste familiebil? Da trenger du ikke lenger å lure. Dette er den ultimate familiebilen med god plass og fantastiske kjøreegenskaper! Med 7 seter får du med deg alt du trenger til hele familien, uten at det går på bekostning av komfort.

Gjelder til 04.06.22 | Forbehold om trykkfeil, endring og utsolgt | Bilder kan avvike.

*Startleie/etabl.gebyr 92.800kr. Månedsleie 6.299kr. Totalpris 316.674kr. 3år/45.000km, serviceavtale inkl. Forutsetter forsikring i Skoda Financial Services.

**Kjøpspris inkl frakt og levering.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud og informasjon

Leasing eller kjøp av bil?
ŠKODA Simply Clever

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]

Populære ŠKODA OCTAVIA har lenge holdt posisjonen som en av Norges mest populære bilmodeller. Dette til tross for at den bare har vært å få med bensin- eller dieselmotorer. En helt ny generasjon av ŠKODAs bestselger er på vei – med større plass, nytt designspråk og ikke minst: OCTAVIA blir nå tilgjengelig som ladbar hybrid! […]

ŠKODA har en filosofi som omhandler praktiske løsninger, nemlig Simply Clever. Hva betyr det egentlig?