KAMPANJE PÅ ŠKODA KAMIQ

Vi gir deg kampanjepris på SKODA KAMIQ, en sportslig crossover med flotte detaljer. Bilen er en smart kombinasjon av en SUV og praktisk bybil. Vi har biler for rask levering. Vi har kun 1 stk igjen så her gjelder det å være rask!

 

Kjøpspris

379.000,-*

Månedspris

3.349,-**

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Vi har kun 1 lagerbil igjen for rask levering!

UTSTYR INKLUDERT I PRISEN

 • Transportpakke: Foldbart hengerfeste, elektrisk bakluke, Kessy
 • Navigasjonspakke: Amundsen navigasjon med Infotainment Online og 9,2’’ skjerm, Digitalt instrumentpanel, Phone box og Ryggekamera
 • Vinterpakke: Oppvarmet multifunksjonsratt, setevarme bak, delingsnett
 • Komfortpakke: Seter i skinn/suedia/kunstskinn, elektrisk førersete, kunstskinn på dørene, SunSet, parkeringsassisten
 • Sort delskinn
 • Smartlink wireless carplay
 • 18” Crater aluminiumsfelg
 • Serviceavtale**
 • 16″ vinterhjul
1/

Kamiq er en robust crossover med den siste teknologien og er en smart kombinasjon av SUV og praktisk bybil.

SIKKERHETEN HAR FØRSTEPRIORITET

I KAMIQ som i alle ŠKODA-modeller er sikkerheten det aller viktigste. KAMIQ har derfor fått hele ni kollisjonsputer, inkludert en knekollisjonspute, og en rekke avanserte førerassistentsystemer, som feltskifteassistent og proaktiv passasjerbeskyttelse.

 • Ni kollisjonsputer
 • Knekollisjonspute
 • En rekke avanserte førerassistentsystemer, som feltskifteassistent og proaktiv passasjerbeskyttelse

Tilbudet gjelder ŠKODA KAMIQ frem til 30.09.20 eller så langt lageret rekker. Forbehold om trykkfeil og utsolgt, bilder kan avvike.

*Kjøpspris kr 379.000 inkl. frakt og levering Drammen.

**Startleie/etabl.gebyr 55300kr. Månedsleie 3.349kr. Totalpris 175.864kr. 3år/45.000km, serviceavtale inkl. Forutsetter forsikring i Skoda Financial Services.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]