Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

VÅR FØRSTE CROSSOVER

SKODA KAMIQ er en sportslig crossover med flotte detaljer.

  • De delte full-LED-lyktene og de sportslige elementene i fronten gir et sprekt utseende
  • ŠKODAs lettgjenkjennelige, dynamiske skulderlinje gir en karakteristisk silhuett
  • Full-LED-baklykter gjør stilen på det særpregede bakpartiet komplett
1/

Kamiq er en robust crossover med den siste teknologien og er en smart kombinasjon av SUV og praktisk bybil.

Sikkerheten har førsteprioritet

I KAMIQ som i alle ŠKODA-modeller er sikkerheten det aller viktigste. KAMIQ har derfor fått hele ni kollisjonsputer, inkludert en knekollisjonspute, og en rekke avanserte førerassistentsystemer, som feltskifteassistent og proaktiv passasjerbeskyttelse.

  • Ni kollisjonsputer
  • Knekollisjonspute
  • En rekke avanserte førerassistentsystemer, som feltskifteassistent og proaktiv passasjerbeskyttelse

Sportsunderstellsregulering

Hvis du er glad i dynamiske biler, vil du sette pris på funksjonen for sportsunderstellsregulering. KAMIQ-modeller med denne funksjonen har 10 mm lavere understell enn de andre versjonene og regulerbar støtdemping med to moduser: Normal og Sport. Den dynamiske Sport-modusen gir stivere fjæring og følgelig en mer sportslig kjøreopplevelse og bedre følelse med underlaget. Systemet leveres med Driving Mode Select for valg av kjøremodus.

Se presentasjon av Skoda Kamiq

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud / finansiering

Prøvekjøre Skoda Kamiq?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Vi venter spent på Skodas nye elbil, og nå kan vi endelig vise dere bildene fra den kamuflerte testkjøringen i Dublin, Irland. Den store familie-SUV-en får en rekkevidde på inntil 500km (WLTP), bagasjerom på hele 585 liter, vil tilbys med 4×4 firehjulstrekk, tilhengerfeste, takstativ og mange smarte løsninger. 

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Helt siden bilindustriens pionertid har ŠKODA ligget i forkant og stadig kommet med nye oppfinnelser og banebrytende teknologi. Interessen for mobilitet og tekniske løsninger gav seg først uttrykk i sykler, deretter motorsykler og etter hvert biler. Bli med på en fascinerende reise gjennom ŠKODAs historie fra bedriften ble startet i 1895 og fram til i […]