Skoda Superb 2,0 TDI 190hk 2018

  • Årsmodell

    2018

  • Kilometer

    86 100

  • Kjøpspris

    419 900 NOK

Lekker og utstyrsrik Skoda Suberb i utgaven SportLine kan bli din!

Dette er en Tøff og sportslig utgave av skoda SuperB med mye utstyr. Den er utstyrt med en 2,0 liters 190hk turbodieselmotor, 4×4 firehjulsdrift og automatgir. En luksuriøs, komfortabel og sportslig familiebil med lekkert utseendet. Av det tøffeste utstyret, kan vi nevne; Keyless, Elektriske seter med minnefunksjon på førersiden, Trafikkskiltgjenkjenning, Phone box, Svingbart Tilhengerfeste, mørke ruter bak, Adaptiv Cruise control, Parkeringssensor foran og bak, Navigasjon, Smartlink, og faktisk enda mer! En beskrivelse av forskjellig utstyr kan du lese under.

UTSTYRSBESKRIVELSER

– Parkeringssystem foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

Navigasjon, hjelper deg dit du skal. Tast inn en destinasjon på skjermen, og navigasjonen viser deg vei ved hjelp av kart og veibeskrivelse på skjermen i dashbordet.

-Smartlink+, Med SmartLink+-systemet (ŠKODA Connectivity-pakke som støtter MirrorLink®, Apple CarPlay** og Android Auto**) kan du trygt bruke telefonen via bilens infotainmentsystem mens du kjører. I tillegg er alle apper på telefonen som er sertifisert som trygge for bil, kompatible med MirrorLink®, Apple CarPlay eller Android Auto. SmartLink+-systemet omfatter også SmartGate-funksjonen. Med denne funksjonen kan du koble smarttelefonen til bilen via WiFi
 
– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.

– Fjernlysassistent, Veksler automatisk mellom nær- og fjernlys ved å overvåke møtende og forankjørende trafikk.

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.
 
– Keyless, Nøkkelløs betjening av bilen, føreren trenger kun å ha med seg nøkkelen for å åpne og starte bilen, inkluderer start-/stoppknapp i midtkonsollen.

– Tretthetsregistreringen, aktiverer lyd- og lyssignaler som anbefaler deg å ta en pause hvis den registrerer tegn på at du er trett.

– Trafikkskiltgjenkjenning, registrerer trafikkskiltene og informerer føreren om den aktuelle trafikksituasjonen.

– Phone box, Dette praktiske telefonrommet foran girspaken forsterker signalet til den mobile enheten din, samtidig som den lader telefonen trådløst mens du kjører

– Adaptiv cruise control, automatisk avstandsregulering til bilen foran. Bare sett en valgfri fartsgrense, så vil bilen automatisk bremse ned og justere hastigheten etter kjøretøyet foran.

– Avstandskontrollsystemet Front Assist, bidrar til å redusere bremselengden når avstanden er kritisk.

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Vi tar 360 bilder av alle bilene våre. Ingen bilder er retusjert !
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

Kontakt oss om denne bilen