Skoda Superb 2,0 TDI 190hk 2018

 • Årsmodell

  2018

 • Kilometer

  78 500

 • Kjøpspris

  359 900 NOK

Lekker og utstyrsrik Skoda Suberb i utgaven Laurin & Klement (L&K) kan bli din!

Dette er en meget pen Skoda med bunnløs utstyrsliste. Den er utstyrt med en 2,0 liters 190hk turbodieselmotor, forhjulstrekk og automatgir. En luksuriøs, komfortabel og praktisk familiebil med et sportslig utseendet.
Med utgaven Laurin & Klement vil det si at du får en topputstyrt Skoda. Dette er altså toppmodellen i de forskjellige Skoda-modellene. Av det tøffeste utstyret, kan vi nevne Adaptiv Cruise control, Lane assist, Blindsonevarsler, trafikkskiltgjenkjenning, Multifunksjonsratt, oppvarmede seter foran og bak, Fjernbetjent parkeringsvarmer, Parkeringsassistent. Navigasjon, Smartlink, Canton Lydsystem og faktisk enda mer! En beskrivelse av forskjellig utstyr kan du lese under.

Laurin & Klement pakken inneholder ekstrautstyret;
– 230V uttak og USB i midtkonsoll bak
– Adaptiv Cruise Control
– Automatisk retur av bagasjeromstildekning
– Bi-Xenon med AFS og LED kjørelys
– Canton sound system med 12 høyttalere (inkl. subwoofer) og 610w forsterker
– Climatronic 3 soner
– DCC, adaptivt understell inkludert DMS
– DMS kjøreprofilprogram
– Elektrisk førersete med minne
– Elektrisk passasjersete
– Folde/dimmespeil utvendig med minne
– Gulvbelysning bak
– Elektrisk setevarme bak
– Adaptiv fjernlysassistent
– Interiør i skinn/kunstskinn
– KESSY – nøkkelfri start/stopp
– Kjørecomputer i farger
– Knapp for nedfelling av bakseter
– MediaCommand smart app, mulighet for fjernstyring av navigasjon og infotainment
– Colombus navigasjon 8″ med DAB+, SmartLink, DVD og kart for Europa
– Parkeringsassistent
– Parkeringssensor foran og bak
– Fjernbetjent parkeringsvarmer
– Ryggekamera med spyler
– Sensorstyrt elektrisk bakluke
– Trafikkskiltgjenkjenning
– Utvidet LED baklys og LED skiltlys bak

UTSTYRSBESKRIVELSER

– Parkeringssystem foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

Navigasjon, hjelper deg dit du skal. Tast inn en destinasjon på skjermen, og navigasjonen viser deg vei ved hjelp av kart og veibeskrivelse på skjermen i dashbordet.

-Smartlink+, Med SmartLink+-systemet (ŠKODA Connectivity-pakke som støtter MirrorLink®, Apple CarPlay** og Android Auto**) kan du trygt bruke telefonen via bilens infotainmentsystem mens du kjører. I tillegg er alle apper på telefonen som er sertifisert som trygge for bil, kompatible med MirrorLink®, Apple CarPlay eller Android Auto. SmartLink+-systemet omfatter også SmartGate-funksjonen. Med denne funksjonen kan du koble smarttelefonen til bilen via WiFi

-Elektrisk styrt bakluke, Bakluken åpner og lukker du enkelt ved å trykke på knappen på fjernkontrollen, på midtpanelet eller direkte på bakluken. Du kan også justere baklukens øvre posisjon etter dine behov.

– Blindsonevarsler, varsler med lyssignal i sidespeilene når noen kommer kjørende i blindsonen

– Fjernlysassistent, Veksler automatisk mellom nær- og fjernlys ved å overvåke møtende og forankjørende trafikk.

– Fjernbetjent parkeringsvarmer (Webasto / Eberspächer), er en fantastisk måte å få en varm bil når du måtte ønske på. Bare programmer den til å starte 30 minutter før du skal av gårde, så holder kupéen god varme når du er klar til å dra. Med fjernbetjening kan du enkelt trykke på fjernkontrollen for å starte parkeringsvarmeren på avstand.

– ACC automatisk avstandsregulering, tilpasser automatisk hastigheten til kjøretøyet foran og holder den avstanden du har stilt inn. Inneholder også avstandskontrollsystemet Front Assist.
 
– Avstandskontrollsystemet Front Assist, bidrar til å redusere bremselengden når avstanden er kritisk.
 
– Lane Assist kjørefeltassistent, griper inn hvis bilen er i ferd med å forlate kjørefeltet utilsiktet, og varsler føreren med en varsellyd og en melding på kjørecomputeren.
 
– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.
 
– Keyless, Nøkkelløs betjening av bilen, føreren trenger kun å ha med seg nøkkelen for å åpne og starte bilen, inkluderer start-/stoppknapp i midtkonsollen.

– Tretthetsregistreringen, aktiverer lyd- og lyssignaler som anbefaler deg å ta en pause hvis den registrerer tegn på at du er trett.
 
– Trafikkskiltgjenkjenning, registrerer trafikkskiltene og informerer føreren om den aktuelle trafikksituasjonen.
 
– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere

  Kontakt oss om denne bilen