Skoda Octavia Scout 150hk 2019

  • Årsmodell

    2019

  • Kilometer

    107 600

  • Kjøpspris

    329 900 NOK

Råtøff Octavia Scout med mye utstyr til salg i våre lokaler!

Skoda Octavia har i flere år vært Norges mest solgte stasjonsvogn og den slutter ikke å imponere. Fantastisk bil som byr på utrolig god plass, smarte løsninger og vanvittig gode kjøreegenskaper, noe som setter den høyt oppe i kategorien som familiebil. Skoda Octavia er et sikkert valg for deg som er ute etter en driftssikker & trygg bil i mange år fremover.

Octavia Scout er en litt røffere variant enn den tradisjonelle Octavia. Dette er fordi de utelukkende kommer med firehjulsdrift, og er generelt designet for bedre fremkommelighet. Dette ser man også på den mer hardbarka utseendet til bilen. For å sikre fremkommeligheten, leveres bilen med en 2,0 liters Turbodiesel motor som yter hele 184hk.

Bilen leveres med masse utstyr, og kan berike seg på følgende utstyrspakker:

Businesspakke

Skinn / Alcantara seter

Canton Sound System

230V uttak midtkonsoll bakseter

2 USB uttake bak

Sun Set mørke ruter

Vinterpakke

Parkeringsvarmer m/fjernbetjening

Setevarmer bak

2 USB uttak til seter bak

Delingsnett

UTSTYRSBESKRIVELSER

– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.

– Oppvarmet Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen. Samtidig kan du velge å varme opp rattet på kalde vinterdager.

– Parkeringssystem foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere

-Smartlink+, Med SmartLink+-systemet (ŠKODA Connectivity-pakke som støtter MirrorLink®, Apple CarPlay** og Android Auto**) kan du trygt bruke telefonen via bilens infotainmentsystem mens du kjører. I tillegg er alle apper på telefonen som er sertifisert som trygge for bil, kompatible med MirrorLink®, Apple CarPlay eller Android Auto. SmartLink+-systemet omfatter også SmartGate-funksjonen. Med denne funksjonen kan du koble smarttelefonen til bilen via WiFi

– Adaptiv Cruise Control, tilpasser automatisk hastigheten til kjøretøyet foran og holder den avstanden du har stilt inn. Inneholder også avstandskontrollsystemet Front Assist.

– Avstandskontrollsystemet Front Assist, bidrar til å redusere bremselengden når avstanden er kritisk.

– Fjernbetjent parkeringsvarmer, er en fantastisk måte å få en varm bil når du måtte ønske på. Bare programmer den til å starte 30 minutter før du skal av gårde, så holder kupéen god varme når du er klar til å dra. Med fjernbetjening kan du enkelt trykke på fjernkontrollen for å starte parkeringsvarmeren på avstand.

Navigasjon, hjelper deg dit du skal. Tast inn en destinasjon på skjermen, og navigasjonen viser deg vei ved hjelp av kart og veibeskrivelse på skjermen i dashbordet.

– Blindsonevarsler, varsler med lyssignal i sidespeilene når noen kommer kjørende i blindsonen

– Bad Road, Beskyttelsespakken for understell beskytter mot mekaniske skader (f.eks. på grunn av ujevnheter i veien eller steinsprut) og mot skitt (støv, sand, gjørme) havner i motorrommet eller mellom ledningene.

Kontakt oss om denne bilen