Audi Q7 TFSI e

Audi Q7 TFSI e er en romslig familie-SUV med innovativ plug-in-hybriddrift og et sportslig utseende. Her kan du kjøre minst 40 kilometer med bare den elektriske driften eller legge ut på langtur. Under småkjøring med bare den stillegående elektriske driften, har bilen ingen lokale utslipp. Q7 hybrid en typisk SUV med høy komfort, stor plass og fleksible lastemuligheter.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Stillegående og praktisk i hverdagen

Audi Q7 TFSI e kombinerer det beste fra to verdener. Når bare den stillegående elektriske driften brukes, har bilen ingen lokale utslipp. Elektromotoren lager ikke mye lyd, men er svært kraftig. Bilen har et typisk Audi-design med markante vinkler og dynamiske flater.

Med quattro firehjulsdrift, elektromekanisk styring (standardutstyr) og luftfjæring (ekstrautstyr) har bilen også gode egenskaper i terrenget.

 

Velg mellom fire kjøremoduser

Du kan velge mellom kjøring kun med elektromotoren (EV), kjøring fortrinnsvis med forbrenningsmotoren for å opprettholde (Hold) eller øke (Charge)3 batteriladenivået til senere elektrisk kjøring, eller en kombinasjon av begge motorene (Hybrid).

1/

Sprtslig stil

Kupeen til Audi Q7 TFSI e er utstyrt med S line-interiør / S line-sportspakke. Dette inkluderer sportsseter med S line-logo, sort taktrekk og aluminiumsdekor.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil, 7-seter, Stor bil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Hybrid

Ønsker du å prøvekjøre Audi Q7 hybrid?

Audi-selgere

Ole Jannis Wetter
Selger Audi

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]