Audi Q7 – allsidig SUV i toppklassen

quattro firehjulsdrift, avansert understellsteknologi og toppmoderne infotainment- og førerassistentsystemer sørger for uforglemmelige kjøreopplevelser i Audi Q7. I tillegg kan du glede deg over kraftfull design og god plass til inntil sju personer.

Priser kommer når vi åpner for bestilling i løpet av februar 2020.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Dynamisk og sportslig

Audi Q7 har dynamiske kjøreegenskaper uansett underlag, last og hastighet. quattro firehjulsdrift leveres som standard og sørger for sportslige kjøreegenskaper. Audi drive select med sju forskjellige kjøremoduser er også standardutstyr. Den gjør det mulig å tilpasse karakteristikken til for eksempel sportsluftfjæringen som regulerer bilhøyden. Krengningsstabiliseringen (ekstrautstyr) i Audi Q7 reduserer krengning, mens firehjulsstyringen (ekstrautstyr) gjør det enklere å manøvrere bilen samtidig som du kan kjøre mer sportslig. Du kan velge mellom to V6 3,0-liters TDI-motorer på 231 hk eller 286 hk og en V6 3,0-liters TFSI-motor på 340 hk (drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 6,6–9,1 l / 100 km; CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 174–208 g/km). Alle motorene leveres som standard med mildhybridteknologi, som sørger for mer effektiv kjøring og lavere forbruk.

1/

En stor SUV, perfekt for familien!

Komfortabel og fleksibel kupé

Du kan velge ekstrautstyr som gjør kupeen ekstra komfortabel, for eksempel panoramatak i glass, luftkvalitetspakke og kontur- og ambientelyspakke med lys i flere farger. Hvis du vil ha en mer sportslig stil i kupeen, kan du velge S line sportspakke (ekstrautstyr). Den omfatter blant annet sportsseter foran, 3-eikers skinnratt med multifunksjon plus og S-logo, og belyste innstegslister med aluminiumsfelt og S-logo foran. Fra Audi exclusive kan du velge ekstra eksklusive elementer som skinninteriør i alabasthvitt med havannabrune kontrastdetaljer.

Digitale løsninger for fremtiden

Det innovative infotainmentsystemet med intuitiv betjening lar deg integrere din digitale hverdag i Audi Q7. Det heldigitale kombiinstrumentet Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) med 12,3-tommers display er plassert rett foran deg. Her vises informasjon om bilen, for eksempel hastighet og turtall. Du kan velge mellom visningstypene Klassisk, Dynamisk og Sport. Andre funksjoner styrer du med MMI navigasjon plus med MMI touch, som leveres som standardutstyr.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil, 7-seter
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Diesel

Tilbud / finansiering

Ønsker du et tilbud på Audi Q7?
Behov for finansiering?

Ønsker du å prøvekjøre Audi Q7?

Artikler

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.

Audi viser vei med sin elektriske offensiv: Med tre elektromotorer får S-modellene av e-tron verdens første elektriske «torque vectoring»-system. Det løfter sikkerheten og de dynamiske egenskapene til et nytt nivå.

Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

Mange lurer på om de skal kjøpe eller lease når de skal gå til anskaffelse av ny bil, og bilkjøp krever mer kunnskap og større forutsigbarhet enn noen gang. Det gjelder å finne ut av hva dine behov og ønsker er, slik at du finner ut av hva som passer best for deg og ditt […]