Audi Q5 TFSI e Hybrid

Kraftfull, effektiv og komfortabel

Audi Q5 55 TFSI e quattro har plug-in-hybriddrift med både elektromotor og forbrenningsmotor. Dette gjør den både effektiv og sportslig, og når du kjører med kun elektrisk drift har bilen ingen lokale utslipp. Når det gjelder komfort og praktiske løsninger er den dessuten helt på høyde med en premium-SUV.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Konstruert for effektivitet

Audi Q5 55 TFSI e quattro¹ har teknologi som øker bilens komfort og hjelper deg å kjøre på en økonomisk måte. quattro firehjulsdrift er utstyrt med den forutseende ultra-teknologien som ved hjelp av sensorer og permanent dataprosessering sørger for at quattro-systemet alltid er klart til bruk når det trengs. Bilen velger automatisk den beste driftsstrategien. Den starter alltid i elektrisk i EV-modus, så fremt temperaturen er over -10. Forbrenningsmotoren kobles også inn avhengig av situasjonen. Du kan også bruke kjøremodustasten til å velge modusen Auto for helautomatisk hybridmodus og modusen Hold for å opprettholde bilens aktuelle ladestatus. Under kjøring sørger den prediktive effektivitetsassistenten⁵ (ekstrautstyr) for at den elektriske energien brukes på en best mulig måte. Basert på navigasjonsdata beregner assistenten ruteprofilen som ligger foran deg. Ved hjelp av et optisk signal og pulsering i den aktive gasspedalen informerer den deg på et tidlig tidspunkt om at du bør ta foten av gasspedalen – for eksempel før en nedoverbakke.

1/

Kraftfull, effektiv og komfortabel.

Elektrisk drift

Audi Q5 55 TFSI e quattro drives av en kraftig 2,0-liters TFSI-motor og en elektromotor som er integrert i girkassehuset (drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 2,4–2,1 l/100 km; strømforbruk ved blandet kjøring*: 19,1–17,5 kWh/100 km; CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 53–46 g/km). Takket være en rekkevidde for bykjøring² på minst 40 kilometer kan du tilbakelegge de aller fleste daglige kjøreturer kun ved hjelp av elektrisk drift. Sammen med forbrenningsmotoren har Audi Q5 55 TFSI e quattro en komplett ytelse på 367 hk. Akselerasjonen fra 0 til 100 km/t tar 5,3 sekunder, topphastigheten er 239 km/t.

Utvendig utstyr – dynamisk og markant

Det sportslige, SUV-tilpassede designspråket vårt passer perfekt til Audi Q5 55 TFSI e quattro¹, noe som understrekes av 18-tommers felger i 5-arms turbindesign (standardutstyr). Men Audi Q5 55 TFSI e quattro¹ har også enkelte designelementer som tydelig skiller den fra variantene med kun forbrenningsmotor. Som standard leveres den med en stor del av S line eksteriørpakken, for eksempel S line-grill foran og S line-diffusor bak. Det mest solide beviset på at dette er en bil med plug-in-hybriddrift er likevel batteriladeluken bak på venstre side.

Innvendig utstyr – sportslig og komfortabelt

Kupeen gjenspeiler den sportslige karakteren til Audi Q5 55 TFSI e quattro¹. Ta plass i sportssetene som er standardutstyr, og styr SUV-en med det 3-eikede rattet (ekstrautstyr) med multifunksjonstaster og S-logo med ruter. Varmestyringen (standard) med varmepumpe bidrar til den høye komforten. Dette systemet lagrer spillvarme fra forbrenningsmotoren og den elektriske drivlinjen og bruker den i drivlinjen for å sørge for at bilen har maksimal rekkevidde også i vintermånedene. Varmen brukes også til å raskere varme opp kupeen. Med myAudi-appen⁴ kan du slå på klimareguleringen i bilen mens du fortsatt er hjemme.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Hybrid

Tilbud / finansiering

Ønsker du tilbud på Audi Q5 hybrid?
Behov for finansiering?

Ønsker du et tilbud på Audi Q5 hybrid?

Artikler

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.