Allrounderen nye Audi Q3

I forbindelse med lanseringen av Nye Audi Q3 kommer Audi til å tilby en spesialutgave, Edition One, med mye ekstrautstyr. S line-eksteriør gir et typisk sportslig utseende med blant annet fargede detaljer. Sportsfjæringen, 20-tommers felger og Matrix LED-hovedlykter inngår blant annet i Edition One. Spesialutgaven skiller seg ut med sort finish på Audi-ringene i singleframe-grillen og modellnavnet bak. Blant de tilgjengelige lakkfargene kan vi trekke fram Pulse orange og Kronos grå. Innvendig kan du blant annet glede deg over sportsseter med kontrastsøm, multifunksjonssportsratt med flat bunn, en kontur-/ambientelyspakke og detaljer med aluminiumsfinish. Deler av instrumentpanelet og armlenene i dørene er utført i Alcantara.

Tekst over skjema

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Kraftfull tilstedeværelse

Den nye Audi Q3 har fått et langt mer sportslig utseende enn forgjengeren. Den åttekantede singleframe-grillen og de store luftinntakene på sidene gir en tøff og maskulin front. Åtte vertikale lister deler opp grillen med den iøynefallende rammen og gir bilen et robust utseende som er en SUV verdig. Hovedlyktene har en smal kjeglefasong som peker innover mot midten av bilen, og fås i tre versjoner, samtlige med LED-teknologi. Fra siden vil du legge merke til for- og baklyktenes symmetriske utførelse. Skulderlinjen utgjør et estetisk bindeledd mellom for- og baklyktene, og de kraftige hjulbuene skaper et atletisk uttrykk. Silhuetten er inspirert av Audi quattro og utformet slik at SUV-en virker enda bredere enn den er. Kontrastfargede hjulbuelister understreker offroad-preget, og karosseriets bratte D-stolper og lange takspoiler, som er forlenget ned langs sidene av bakruten, gir bilen et dynamisk uttrykk.

  • Opptil 7 trinn nedfelte seterygger
  • Opptil 675 liter ren bagasjeplass
  • Opptil 1,525 liter oppbevaringsplass totalt
1/

Stor og fleksibel: plasskonseptet

Den nye Audi Q3, som bygger på Volkswagen-konsernets modulbaserte plattform, har vokst i nesten alle dimensjoner og plasserer seg i kompakt-SUV-enes toppsjikt. Med en lengde på 448,5 cm er den 9,7 cm lenger enn forgjengeren. Bredden har økt med 2,5 cm til 185,6 cm, mens høyden på 158,5 cm derimot er 5 millimeter lavere enn første generasjon Q3. Akselavstanden er strukket med 7,7 cm, og er dermed kommet opp i 268 cm. Resultatet er bedre beinplass, takhøyde og albuebredde.

  • Bagasjeromsgulvet kan reguleres i tre høyder. Lastekanten på bare 748 mm gjør det enklere å laste tunge ting ut og inn. Når du ikke har behov for pakkehyllen, kan du fjerne den og oppbevare den under gulvet. Med tanke på komfort på langturer tilbyr Audi en oppbevarings- og bagasjeromspakke som ekstrautstyr. I tillegg til oppbevaringsnett på baksiden av forsetene og en oppbevaringsboks under passasjersetet foran består den av bagasjeromsnett og LED-belysning som gjør det enklere å finne fram i bagasjerommet. Den elektriske bakluken gir enkel tilgang til bagasjen.
  • Baksetene kan skyves 150 millimeter forover eller bakover. Bakseteryggen er delt inn i forholdet 40:20:40 og kan reguleres i sju trinn. Baksetepassasjerene har også et midtarmlene med to koppholdere som standard. Avhengig av baksetenes og seteryggenes stilling rommer bagasjerommet fra 530 til 675 liter. Når seteryggene legges ned, øker kapasiteten til hele 1525 liter.

Smarte tilkoblingsløsninger

Familie-SUV-ens betjeninger og instrumenter har fått en full overhaling, og alle analoge instrumenter er skiftet ut. Til og med MMI-radioen, som er standardutstyr, har fått et digitalt kombiinstrument med 10,25-tommers skjerm som føreren kan betjene fra rattet. Med det første ekstrautstyrsnivået og MMI radio plus kan kundene oppgradere kombiinstrumentet til Audi virtual cockpit med ekstrafunksjoner som blant annet omfatter MMI-funksjonene. Her vises, i tillegg til hastighet og motorhastighet, blant annet informasjon om musikkavspilling og Audi connect-tjenester.

God på de fleste underlag: motorer og fjæring

Lettmanøvrert i byen, fleksibel langs landeveien og velbalansert ute på motorveien: Audi Q3 er like god overalt. Det sporty temperamentet fra forgjengeren er beholdt, men supplert med en ekstra dose komfort. Ulendt terreng er ikke noe problem for den nye SUV-en, som blant annet har fått forlenget akselavstand. Med Audi drive select-systemet for dynamisk tilpassing av kjøreegenskapene (ekstrautstyr) kan føreren tilpasse Audi Q3 etter situasjonen, kjøreforholdene og personlig smak. Systemet omfatter seks profiler, hver av dem med vekt på for eksempel komfort, effektivitet eller sportslighet. Aluminiumsfelgene fås i størrelser fra 17- eller 18-tommers versjon (avhengig av eksteriørpakke) og helt opptil 20 tommer. Denne siste utgaven leveres av Audi Sport GmbH og er utstyrt med 255/40-dekk.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil, Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud / kampanjebiler

Leasing eller kjøp av bil?
Quattro firehjulstrekk

Ønsker du et tilbud på Audi Q3?

Artikler

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.