Allrounderen nye Audi Q3 TFSI e

Audi Q3 TFSI e er en allsidig SUV med effektiv drivteknologi og god plass i kupeen. Når du kjører med elektromotoren, får du stillegående kjøreopplevelser uten lokale utslipp. Hybriddriften er en dynamisk kombinasjon av elektromotor og TFSI-forbrenningsmotor. Bilen har en rekkevidde på inntil 45-51 km.

Elektrisk rekkevidde ved blandet kjøring basert på WLTP, 17- til 20-tommers hjul.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Kombinerer det beste fra to verdner

Audi Q3 TFSI e kombinerer det beste fra to verdener. Når du kjører helelektrisk, får du en stillegående kjøreopplevelse uten lokale utslipp. I tillegg sørger TFSI-forbrenningsmotoren for dynamiske kjøreopplevelser. Bilen har en rekkevidde på inntil 45-51 km. Når bilen er fulladet, har den en elektrisk toppeffekt på 85 kW, et elektrisk dreiemoment på 330 Nm og en topphastighet på 140km/t.

1/

Kraftfull og markant

Fronten til Audi Q3 TFSI e har LED Matrix-hovedlykter (ekstrautstyr) og dynamiske blinklys som gir bilen et dynamisk utseende. Velger du utstyrsversjonen S line, blir bilen ekstra sportslig med dynamiske designelementer som støtfangere i S line-design.

Sportslig kupé

Du kan oppgradere kupeen med design selection- eller S line-interiør (begge deler er ekstrautstyr). Interiøret design selection omfatter partier i Alcantara, som er en mikrofiberfleece på instrumentpanelet og armlenene i dørene.

Kommer også som Sportback: Audi Q3 Sportback TFSI e

Effektive og energiske Audi Q3 Sportback TFSI e har en sportslig og dynamisk fremtoning. Bilen kombinerer det beste fra to verdener. Når du kjører helelektrisk, får du en stillegående kjøreopplevelse uten lokale utslipp. I tillegg sørger TFSI-forbrenningsmotoren for dynamiske kjøreopplevelser. Den innovative plug-in hybriddriften gir en elektrisk rekkevidde på ca. 45 til 50 kilometer (iht. WLTP).

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil, Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Hybrid

Tilbud / kampanjebiler

Leasing eller kjøp av bil?
Quattro firehjulstrekk

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]