Kraftfull og imponerende

Audi Q2 er en ekte allrounder som egner seg like godt for eventyr utenfor allfarvei som for hverdagen i storbyen. Bilen har et ungdommelig utseende og mye hightech-utstyr å by på. Den har dessuten en progressiv design, gir mye kjøreglede og er svært funksjonell. Den kompakte SUV-en har tilkoblingsmuligheter, infotainmentsystem og assistansesystemer som er basert på toppklassens utstyrsnivå.

Audi Q2 har omfattende førerassistentsystemer, for eksempel Audi pre sense front som leveres som standard. I dette systemet inngår blant annet funksjoner som registrerer fare for kollisjon med andre biler eller fotgjengere som krysser veien foran bilen. Systemet bremser bilen kraftig ned – i lav hastighet helt til den står stille. Bilen kan også leveres med adaptiv cruise control med Stop & Go-funksjon, køassistent, Audi side assist, Audi active lane assist, trafikkskiltgjenkjenning, parkeringsassistent og assistent for kryssende trafikk bak.

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   Dynamisk kjøreglede

   Progressiv styring leveres som standard og gir direkte og dynamiske egenskaper. Ekstrautstyret omfatter quattro, kjøredynamikksystemet Audi drive select og adaptiv demperregulering som sender kjøregleden til nye høyder.

   Den kantete designen tilfører nye fasetter til Audis formspråk. Panseret gir et tredimensjonalt inntrykk, mens den åttekantede og høyt plasserte singleframe-grillen gir Q2 et klart SUV-preg.

   1/

   En robust stil og progressive lykter

   Audi Q2 viser muskler fra første øyeblikk. Med brede skuldre og kantete trekk strutter den av energi og selvsikkerhet. Lavt tak og høy vinduslinje gjør den litt coupélik, samtidig som den fremstår svært atletisk og sportslig. Kileformede hovedlykter, høyt plassert singleframe-grill og store luftinntak er kraftfulle elementer, mens den lange takkantspoileren og en beskyttelsesplatelignende diffusor understreker den sportslige hekken.

   Audi Q2 leveres som standard med halogenlykter. LED-hovedlykter inklusive dynamiske blinklys bak er ekstrautstyr og lyser kjørebanen presist opp med et lys som ligner dagslys. De øker dessuten sikkerheten, bruker mindre energi og har lengre levetid.

   Funksjonell kupé og allsidige systemer

   Det stramme utvendige formspråket er videreført i kupeen til Audi Q2 som har plass til fem personer. De fire dørene har stor åpningsvinkel slik at det er lett å sette seg inn i bilen. Forsetene er derimot sportslige og står i stil til den utvendige designen.

   Audi Q2 leveres som standard med 5,8-tommers MMI-skjerm. Bestiller du MMI navigasjon plus med MMI touch, medfølger også et MMI-touch-betjeningsfelt. Systemet kan også betjenes med naturlig tale og det integrerte MMI-søket. Som et alternativ til de analoge instrumentene som inngår i standardutstyret, viser det heldigitale Audi virtual cockpit (ekstrautstyr) all informasjon skarpt og klart og svært detaljert. Head-up-display (også ekstrautstyr) viser førerrelevant informasjon i form av farget grafikk og tall på en glassplate midt i førerens synsfelt. MMI navigasjon, andre trinn av infotainmentprogrammet, gjør det mulig å surfe og strømme med mobile enheter ved hjelp av den integrerte WLAN-sonen til LTE-/UMTS-modulen. Det påkrevde abonnementet med fastpris på datatrafikk er inkludert i SIM-kortet som er integrert i bilen (embedded SIM). iOS- og Android-telefoner integreres ved hjelp av Audi smartphone interface.

   Tekniske spesifikasjoner

   Icon
   Biltype
   SUV, Familiebil
   Icon
   Hjuldrift
   4x4, Forhjulsdrift
   Icon
   Girkasse
   Automat
   Icon
   Drivstoff
   Bensin, Diesel

   Tilbud / kampanjebiler

   Leasing eller kjøp av bil?
   Quattro firehjulstrekk

   Ønsker du et tilbud på Audi Q2?

   Artikler

   Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

   For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]

   Audi e-tron er den første helelektriske produksjonsbilen fra merket med de fire ringene. I 2019 har vi hatt gleden av å kunne tilby Audi e-tron 55 til våre kunder. Nå er bilen tilgjengelig i to utgaver, nemlig Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50.

   Audi viser vei med sin elektriske offensiv: Med tre elektromotorer får S-modellene av e-tron verdens første elektriske «torque vectoring»-system. Det løfter sikkerheten og de dynamiske egenskapene til et nytt nivå.