Elektrisk kjøring på et nytt nivå

Kombinasjonen av optimal komfort, sportslig ytelse og et sofistikert utseende gir en kompromissløs opplevelse, både på hjemmebane og på langtur. God plass og høy bakkeklaring, i tillegg til firehjulstrekk, takrails og hengerfeste, gjør Audi e-tron til en komplett familie-SUV for norske forhold. Den banebrytende ladeteknologien gir en imponerende rekkevidde og åpner opp for helt nye muligheter og full frihet.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Bilen er tilgjengelig i to utgaver, Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50

Audi e-tron 55 og 50

Nå er Audi e-tron tilgjengelig i to utgaver, Audi e-tron 55 og Audi e-tron 50. Tallene 55 og 50 er bilens modellbetegnelse/ytelsesbetegnelse. Tallet 50 vil si modeller som har fra 286hk/210kW opp til 332hk/244kW, mens 55 vil si modeller som har fra 245kW/333hk til 319kW/434hk.

Begge bilene er tilnærmet identiske og kommer med mye utstyr inkludert som standard. Det er størrelsen på batteriet, motorene og rekkevidden som er forskjellig på disse to utgavene. Veiledende pris på e-tron 55 inkludert frakt og levering til Drammen er 737.000,- og Audi e-tron 50 fra 629.000,-.

Audi e-tron kombinerer fordelene til en innovativ elbil med fordelene til en moderne SUV. Bilen har imponerende kjøreegenskaper med det nyutviklede elektriske quattro firehjulstrekksystemet, komfort og premiumfølelse med et lavt støynivå, luksuriøst og innovativt interiør, imponerende ytelser, over 400 kilometer rekkevidde etter WLTP-standarden, opptil 150 kW hurtiglading, og for første gang på en produksjonsbil – virtuelle sidespeil. Dette er bare noen av årsakene til at Audi e-tron gir en helt spesiell kjøreopplevelse, og gjør Audi e-tron til en komplett familie-SUV eller firmabil perfekt for norske forhold enten du kjører på hjemmebane eller langtur.

*Priser kan avvike.

  • Audi e-tron 55 har en imponerende rekkevidde på 402km ved blandet kjøring etter WLTP-standarden. Mulighet for 150 kW hurtiglading som gir bilen opptil 80% batterikapasitet på kun 30 minutter og hele 408hk.
  • Audi e-tron 50 har en imponerende rekkevidde på 299km ved blandet kjøring etter WLTP-standarden. Mulighet for 120kW hurtiglading som gir bilen opptil 80% batterikapasitet på kun 30 minutter og hele 313 hk
1/

Vi har satt Audi e-tron på mange harde prøver. Du kan derfor være sikker på at den ikke bare har den samme høye kvaliteten som de øvrige modellene våre, men også at sikkerheten er høy.

Audi AG

Lang rekkevidde

Det store høyenergibatteriet på 95 kWh (brutto) i Audi e-tron 55 gjør at du kan kjøre lange strekninger, for eksempel fra Oslo til Kristiansand, uten å lade. Den høye graden av regenerering (gjenvinning av bremseenergi) bidrar også til den lange rekkevidden. Audi e-tron regenererer energi ved over 90 prosent av alle nedbremsinger bare med elektromotorene. I kombinasjon med det integrerte elektrohydrauliske bremsesystemet utnyttes hele regenereringspotensialet til den elektrisk drevne SUV-modellen. Audi er den første bilprodusenten i verden som bruker dette systemet på en serieprodusert elbil.

Elektrisk med stil

De teknisk avanserte virtuelle sidespeilene på Audi e-tron (ekstrautstyr) øker sikkerheten og gir en helt ny kjøreopplevelse. Det flate speilfestet gjør at bilen blir 15 cm smalere enn med vanlige sidespeil. Det gir også mindre luftmotstand og vindstøy. Et lite kamera projiserer bildene digitalt på en kontraststerk OLED-skjerm i bilen. Du ser kjøretøyer bak deg klart og tydelig til tross for refleksjonene fra lyktene, også i skumring og mørke. Audi e-tron er den første serieproduserte modellen som leveres med virtuelle sidespeil.

Ta kontakt med oss for prøvekjøring

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk

Tilbud / kampanjebiler

Tilbud på Audi e-tron 50
Nye Audi e-tron 50 Advanced Sport fra 609.880,-* eller 5.990,- pr mnd**!
Tilbud på Audi e-tron Sportback 50
Nyhet! Audi e-tron Sportback 50 Advanced Sport fra 631.900,-* eller 6.490,- pr mnd**!

Lurer du på om du har behov for 50 eller 55?

Audi-selgere

Ole Jannis Wetter
Selger Audi

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]