Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S Sportback

Audi e-tron S Sportback er sportslig og elegant. Den helelektriske Audi e-tron S Sportback imponerer med tre kraftige elektromotorer, sportslig design og en rekkevidde på inntil 370 km (iht. WLTP). Med inntil 503 hk går null til hundre unna på kun 4,5 sekunder.

Elektrisk drivkraft

Audi e-tron S Sportback har to elektromotorer bak som gir en ekstremt rask respons når du trår på gasspedalen. Den tredje elektromotoren aktiveres lynraskt når det er behov for den, og sørger for ekstra drivkraft. Inntil 503 hestekrefter gir bilen smidige kjøreegenskaper og suverent veigrep. Den akselererer fra 0 til 100 km/t på 4,5 sekunder og har en topphastighet på inntil 210 km/t.

Audi e-tron S Sportback er ikke bare rask på veien, den lader også raskt. Du kan lade den hjemme med e-tron ladesystem kompakt, eller du kan lade mens du er på farten ved et av de 155 000 ladepunktene i Europa som er tilknyttet e-tron Charging Service. På en hurtigladestasjon lades e-tron S Sportback fra 5 til 80 prosent på omtrent en halvtime. Også det moderne regenereringssystemet bidrar til rekkevidden på inntil 370 km (iht. WLTP).

1/

Nye elektriske ytelser

Den elektriske momentfordelingen gir Audi e-tron S Sportback sportsligere kjøreegenskaper og kjøredynamikk, slik at du har god kontroll på nesten alle typer underlag under nesten alle værforhold. Sensorer overvåker kontinuerlig bilens kjøring og fordeler drivkraften mellom bakhjulene tilpasset kjørestilen din. Hjulselektiv momentstyring er en annen fordel ved systemet. Ved behov bremses forhjulet som ligger innerst i svingen nesten umerkelig, noe som forebygger hjulspinn og gir smidigere og mer nøytral styring.

Sportslig design

Audi e-tron S Sportback har en kraftfull og sportslig design basert på det progressive formspråket vårt. Den skrå hekken og de kraftige konturene fremhever hjulene, mens den åttekantede lysegrå singleframe-grillen er et typisk element i moderne elbildesign.

Sportslig innvendig

Audi e-tron S Sportback har en romslig kupé som er både sportslig og elegant, blant annet med justerbare konturseter (ekstrautstyr) med perforert skinn og klimaregulering. Andre spennende detaljer er dekor i børstet mørk aluminium eller karbon med åpne porer (sistnevnte er ekstrautstyr) og innlegg i aluminiumsfinish i innstegslistene. Kontur- og ambientelyspakken (ekstrautstyr) skaper en innbydende atmosfære når det er mørkt ute.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
SUV, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Elektrisk

Tilbud / finansiering

Firehjulsdrift med Audi quattro
Leasing eller kjøp av bil?

Audi-selgere

Ole Jannis Wetter
Selger Audi

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]