Audi RS3 SB TFSI 400hk 2019

 • Årsmodell

  2019

 • Kilometer

  15 000

 • Kjøpspris

  849 900 NOK

Råskinn av en Audi til salgs!!

Vi annonsere nå en av våre demobiler. Et vanvittig råskinn av en bil. Dette er en Audi RS3 med 400hk! Når du setter deg inn og starter motoren, stiger pulsen og nakkehårene reiser seg.
Bilen sitter støpt på veien, som gjør enhver kjøretur til en fornøyelse. Det skal godt gjøres å kjøre denne bilen uten å trykke litt ekstra på gassen.
Her sitter det en 2,5 liters bensinmotor med hele 400hk! Girkassen er en S-tronic automatgirkasse, som lynkjapt veksler mellom girtrinnene. På rattet har du også girhendler, slik at du selv har styringen på girene.

Bilen blir til daglig brukt som demobil, og vil derfor kunne ha noe avvik i forhold til opplyst km.stand. Bilen vil bli vist frem etter avtale. Ta kontakt om du ønsker å ta en titt på bilen eller ønsker prøvekjøring.

Tilvalgte pakker fra fabrikk:

Assistentsystempakke
– Adaptiv cruise control med Stop&go
– Køassistent
– Audi pre sense front
– Fjernlysassistent
– Audi active lane assist
– Parkeringssystem plus

Oppbevaringspakke og bagasjeromspakke
– Oppbevaringsnett på forseteryggene
– Nett ved midtkonsoll
– 2 USB-ladeporter i midtkonsoll bak
– Oppbevaringsrom under baksete, i tillegg til bagasjerommets universalfeste
– Nett i sidekledningen
– Bagasjestropp
– 12-volts stikkontakt i bagasjerommet

UTSTYRSBESKRIVELSER

– Audi Pre sense basic iverksetter ved behov forebyggende tiltak for å beskytte passasjerene. Systemet består blant annet av beltestrammere foran, lukking av vinduer og panoramaglasstak hvis bilen er utstyrt med dette
 
– Audi Phone Box, Lar deg lade telefonen din trådløst hvis du legger den bestemte beholderen i midtkonsollen. Med det samme opprettes det en forbindelse mellom telefonen og bilens utvendige antenne, slik at signalene forsterkes.

– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere

– Navigasjon, hjelper deg dit du skal. Tast inn en destinasjon på skjermen, og navigasjonen viser deg vei ved hjelp av kart og veibeskrivelse på skjermen i dashbordet.

– Advanced key, Nøkkelløs betjening av bilen, føreren trenger kun å ha med seg nøkkelen for å åpne og starte bilen, inkluderer start-/stoppknapp i midtkonsollen. Med sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet

– Virtual Cockpit, Digital skjerm som erstatter det tradisjonelle analoge speedometeret. denne skjermen viser nyttig informasjon når du kjører og kan brukes til navigasjon.
 
– Adaptiv cruise control, automatisk avstandsregulering (virkeområde for manuell girkasse 30–150 km/t, S tronic 0–150 km/t.

– Parkeringssystem foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.
 
– Fjernlysassistent, Veksler automatisk mellom nær- og fjernlys ved å overvåke møtende og forankjørende trafikk.
 
– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.

– Dekktrykkontroll, akustisk og optisk varsling av lavt dekktrykk

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Vi tar 360 bilder av alle bilene våre. Ingen bilder er retusjert !
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

  Kontakt oss om denne bilen