Audi Q2 2,0 TFSI 190hk 2018

  • Årsmodell

    2018

  • Kilometer

    17 200

  • Kjøpspris

    409 900 NOK

Flott Audi Q2 Quattro i våre lokaler!
Audi Q2 er en ekte allrounder som egner seg like godt for eventyr utenfor allfarvei som for hverdagen i storbyen. Bilen har et ungdommelig utseende og mye godt utstyr å by på. Den har dessuten en progressiv design, gir mye kjøreglede og er svært funksjonell. Den kompakte SUV-en har tilkoblingsmuligheter, infotainmentsystem og assistansesystemer som er basert på toppklassens utstyrsnivå.
Denne kompakte SUV-en har en behagelig høyde å stige inn og ut fra og gir deg en bedre oversikt over landskapet. Bilen er utstyrt med en 2,0 liters bensinmotor som yter 190hk, med S-tronic automatgirkasse og Quattro Firehjulsdrift.

Av utstyr kan vi nevne:
– Fjernbetjent Parkeringsvarmer / Webasto
– Ryggekamera
– Parkeringssensor foran og bak
– Navigasjon
– Avtagbart tilhengerfeste
– Fjernlysassistent
– Led frontlys
– Adaptiv Cruise Control
– Smartphone Interface
– Mørke ruter bak

UTSTYRSBESKRIVELSER

– Fjernlysassistent, Veksler automatisk mellom nær- og fjernlys ved å overvåke møtende og forankjørende trafikk.

– Audi Pre sense basic iverksetter ved behov forebyggende tiltak for å beskytte passasjerene. Systemet består blant annet av beltestrammere foran, lukking av vinduer og panoramaglasstak hvis bilen er utstyrt med dette

– Adaptiv cruise control, automatisk avstandsregulering til bilen foran. Bare sett en valgfri fartsgrense, så vil bilen automatisk bremse ned og justere hastigheten etter kjøretøyet foran.

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.

– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.
 
– Parkeringssensor foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere

– Audi Smartphone Interface, Smartphone-integreringen betyr at du kan speile smarttelefonen din over på displayet i bilen, og for eksempel få tilgang til mailboksen din i bilen. Integreringen er resultatet av Audis samarbeid med Apple og Google, og innebærer at operativsystemene Google Android Auto og Apple CarPlay integreres i Audis eget Audi Multimedia Interface (MMI).

– LED-frontlys, Sørger for belysning av veibanen med lys som ligner dagslys. Består av nærlys, fjernlys, kjørelys, motorveilys, blinklys, statiske adaptive lys og allværslys i LED-teknologi. Motorveilys som automatisk øker rekkevidden i hastigheter fra ca 110.km/t. Allværslys som reduserer egenblending ved dårlig sikt. Markant natt/dag design med lavt energibehov og lang levetid.

Kontakt oss om denne bilen