Audi e-tron 408hk 2020

  • Årsmodell

    2020

  • Kilometer

    35 000

  • Kjøpspris

    799 900 NOK

Grunnet utviklingen i situasjonen og de nye retningslinjene rundt Covid-19, vil de fysiske salgsavdelingene hos vår forhandler holde stengt frem til og med 11.april

Alle våre selgere er tilgjengelig i normale åpningstider både på telefon og mail, så ikke nøl med å ta kontakt.

Det vil fortsatt være mulig å prøvekjøre bil i denne perioden, og kjøpe den elektronisk.

Rålekker Audi E-tron av typen Advanced er nå til salg hos Albjerk bruktbilsenter!

Nå har du mulighet til å skaffe deg tidenes elektriske SUV! Dette er et råskinn, fullspekket med utstyr. Følelsen av å sette seg inn i denne bilen er ren luksus.

Denne utgaven av E-tron er utrolig godt utstyrt, med utstyrspakken All Inclusive, som er den største mulige utstyrspakken på Audi E-tron. Her er det altså masse snacks! Sjekk utstyrsliste og utstyrsbeskrivelser under.

Bilen kommer med en rekkevidde på 402km ved blandet kjøring etter WLTP.
Med den intelligente batteristyringen setter Audi e-tron 55 quattro en ny standard i klassen når det gjelder hurtiglading. Den maksimale ladeeffekten på 150 watt kan opprettholdes mye lenger på hurtigladestasjonen og sørger samtidig for lang batterilevetid. Det betyr at Audi e-tron 55 quattro trenger ekstremt korte ladestopp: etter ti minutter på en hurtigladestasjon er rekkevidden økt med 131 km. Etter 20 minutter har du økt rekkevidden med 240 km, og etter 30 minutter med 349 km.

Bilen er i daglig bruk. Visning og prøvekjøring må derfor avtales på forhånd!
Km.stand kan også derfor være uriktig i forhold til hva som er oppgitt.

Denne bilen kommer med en rekke pakker som er tilvalgt fra fabrikk;

All Inclusive Pakke
– Setevarme foran og bak
– Nattsynsassistent
– virtual cockpit plus
– head up display
– Bang & Olufsen premium sound system
– Audi phone box
– Audi smart phone interface
– Audi music interface med USB-uttak foran og bak
– Matrix LED hovedlys
– Flerfarget ambientebelysning
– Adaptive vindusviskere med integrerte spylerdyser i viskerarmen
– Forberedelse for tilhengerfeste (Tilhengerfeste er påmontert)
– 4-soners klimaanlegg
– Assistentpakke tur
– Komfort førklimatisering
– Sidekollisjonsputer bak
– Elektrisk justerbare forseter med elektrisk justerbar korsryggstøtte og minnefunksjon på førersetet
– Automatisk avblendbare/oppvarmede/innklappbare utvendige speil med minnefunksjon
– Blank takreling (denne bilen har sort optikkpakke)
– Komfortnøkkel
– Audi connect-nøkkel
– Tyverialarm
– Oppbevaringspakke
– Komfortmidtarmlene
– Home Link garasjeportåpner.

ASSISTENTSYSTEMPAKKE TUR
– Adaptiv Kjøreassistent
– Adaptiv Cruise Control med hastighetsbegrenser
– Effektivitetsassistent
– Avkjøringsassistsent
– Unnamanøvringsassistent
– Trafikkskiltgjenkjenning
– Nødstoppassistent

S-line Sportspakke
– S Sportsseter foran
– Alcantara Frequenz/skinn med kontrastsøm og preget S line logo i forseteryggen
– Sportsratt i skinn med multifunksjonsknapper og girtaster. Perforert skinn, S line logo og detaljer i krom
– Dekorinnlegg i børstet matt mørk aluminium
– Belyste innstigningslister med aluminiumsinnlegg foran og bak, med S line logo
– Innvendig sort taktrekk
– Fotmatter foran og bak med kontrastsøm

Sort optikkpakke
– Sorte detaljer på Audi singleframe, sidevinduslistene og støtfangeren foran og bak.

UTSTYRSBESKRIVELSER

– Nattsynassistent, Nattsynsassistenten visualiserer området rundt veien elektronisk og gir bedre sikt i mørket. Systemet viser et termografisk bilde av omgivelsene ved kjøring i mørket. Registrerte personer og større dyr merkes med gult i Audi virtual cockpit. Hvis systemets analyse av bevegelsen og posisjonen til personen eller dyret viser at det er fare for påkjørsel, blir merkingen rød, det vises en varseltrekant og det høres en varsellyd. I kombinasjon med HD Matrix LED-hovedlykter blir merkede personer også belyst med en lykt tre ganger kort etter hverandre (markeringslys). Systemet slår seg automatisk på når det er mørkt hvis nærlyset er aktivert eller lysbryteren står på AUTO. Varselmeldingene vises også på head-up-displayet

– Virtual Cockpit, Digital skjerm som erstatter det tradisjonelle analoge speedometeret. denne skjermen viser nyttig informasjon når du kjører og kan brukes til navigasjon.

– Audi Smartphone Interface, Smartphone-integreringen betyr at du kan speile smarttelefonen din over på displayet i bilen, og for eksempel få tilgang til mailboksen din i bilen. Integreringen er resultatet av Audis samarbeid med Apple og Google, og innebærer at operativsystemene Google Android Auto og Apple CarPlay integreres i Audis eget Audi Multimedia Interface (MMI).

– Matrix LED frontlykter, Den innovative lysteknologien kombinerer et kamerasystem med LED-lyskilder og presis optikk, noe som gir en ekstra adaptiv lysfordeling. Motgående og forankjørende kjøretøyer skjermes slik at alle områder mellom og ved siden av kjøretøyene fortsatt lyses helt opp. Resultatet er at frontbelysningen tilpasses på en dynamisk måte, og synsfeltet blir betydelig større. Lysdiodene i Audi Matrix LED-frontlyktene overtar også funksjonen til de dynamiske adaptive lysene. Systemet bruker navigasjonsdata til å reagere allerede en kort stund før rattet dreies. Lysgrafikken og LED-kjørelyset gir også bilen et markant utseende.

– Active Lane Assist, Varsler føreren med vibrasjoner i rattet når bilen er i ferd med å bevege seg ut av kjørefilen. (65-250 km/t)
 
– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.
 
– Parkeringssystem foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.
 
– Fjernlysassistent, Veksler automatisk mellom nær- og fjernlys ved å overvåke møtende og forankjørende trafikk.
 
– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.
 
– Adaptiv cruise control, automatisk avstandsregulering (virkeområde for manuell girkasse 30–150 km/t, S tronic 0–150 km/t.

– Head Up Display, Viser relevant informasjon fra assistentsystemer, navigasjon eller advarsler direkte i førerens synsfelt. Head-up-displayet kan justeres i høyden og viser informasjon i farger og med god kontrast i førerens synsfelt.
 
– Audi Pre sense basic iverksetter ved behov forebyggende tiltak for å beskytte passasjerene. Systemet består blant annet av beltestrammere foran, lukking av vinduer og panoramaglasstak hvis bilen er utstyrt med dette
 
– Audi Phone Box, Lar deg lade telefonen din trådløst hvis du legger den bestemte beholderen i midtkonsollen. Med det samme opprettes det en forbindelse mellom telefonen og bilens utvendige antenne, slik at signalene forsterkes.

– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere

– Navigasjon, hjelper deg dit du skal. Tast inn en destinasjon på skjermen, og navigasjonen viser deg vei ved hjelp av kart og veibeskrivelse på skjermen i dashbordet.

– Advanced key, Nøkkelløs betjening av bilen, føreren trenger kun å ha med seg nøkkelen for å åpne og starte bilen, inkluderer start-/stoppknapp i midtkonsollen. Med sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet

– Bang & Olufsen Lydsystem for Audi E-tron , Dette lydsystemet består av hele 16 høyttalerne og forsterkerne gir 705 watt, og sørger for en lydopplevelse så naturtro at det høres ut som om man er på konsert .

– Køassistent, Køassistenten avlaster deg i køtrafikk med hyppige stopp og igangkjøringer, og kan bidra til å unngå typiske kørelaterte ulykker.

– Trafikkskiltgjenkjenning, registrerer trafikkskiltene og informerer føreren om den aktuelle trafikksituasjonen.

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Vi tar 360 bilder av alle bilene våre. Ingen bilder er retusjert !
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

Kontakt oss om denne bilen