Audi e-tron 313hk 2021

  • Årsmodell

    2021

  • Kilometer

    16 300

  • Kjøpspris

    639 900 NOK

En komplett el-SUV for hele familien!

Audi e-tron er en komplett elektrisk SUV med quattro firehjulstrekk, god plass, høy bakkeklaring, overlegent veigrep og suveren ladehastighet. Av standardutstyr får du blant annet adaptiv luftfjæring, elektrisk bakluke, parkeringssensorer, varmeseter foran, navigasjon pluss og varmepumpe. Audi e-tron er en moderne familie-SUV med et bagasjeromvolum på hele 660 liter. Med andre ord en fullverdig familiebil både hjemme og på langtur.

Audi e-tron har en lys og luftig kupé med et meget eksklusivt interiør, og som en fullverdig familiebil har Audi e-tron god plass til tre personer i baksetet.

– Trafikkskiltgjenkjenning, registrerer trafikkskiltene og informerer føreren om den aktuelle trafikksituasjonen.

– Blindsonevarsler, varsler med lyssignal i sidespeilene når noen kommer kjørende i blindsonen

-Adaptiv Cruise Control (ACC), tilpasser automatisk hastigheten til kjøretøyet foran og holder den avstanden du har stilt inn. Inneholder også avstandskontrollsystemet Front Assist.

– Avstandskontrollsystemet Front Assist, bidrar til å redusere bremselengden når avstanden er kritisk.

– Active Lane Assist, Varsler føreren med vibrasjoner i rattet når bilen er i ferd med å bevege seg ut av kjørefilen. (65-250 km/t)

– Omgivelseskamera med top view; kamera foran, bak (ryggekamera) og under sidespeilene med 3D visning. Kan se bilen fra alle vinkler utvendig i MMI skjermen for enklere parkering

– Audi Smartphone Interface, Smartphone-integreringen betyr at du kan speile smarttelefonen din over på displayet i bilen, og for eksempel få tilgang til mailboksen din i bilen. Integreringen er resultatet av Audis samarbeid med Apple og Google, og innebærer at operativsystemene Google Android Auto og Apple CarPlay integreres i Audis eget Audi Multimedia Interface (MMI).

– Audi Pre sense basic iverksetter ved behov forebyggende tiltak for å beskytte passasjerene. Systemet består blant annet av beltestrammere foran, lukking av vinduer og panoramaglasstak hvis bilen er utstyrt med dette

ParkeringsklimaanleggKomfort-parkeringsklimaanlegget kjøler ned eller varmer opp kupeen før du begynner å kjøre. Bilen har en behagelig temperatur allerede når du setter deg inn. I tillegg kan setevarme, seteventilasjon og oppvarming av rutene (hvis bilen har dette ekstrautstyret) aktiveres før du kjører. Du angir et avreisetidspunkt som bestemmer når komfort-parkeringsklimaanlegget skal starte. Samtidig velger du ønsket temperatur. Funksjonene programmeres og aktiveres med MMI touch i bilen og slås på med myAudi-appen1, 2. Komfort-parkeringsklimaanlegget fungerer uavhengig av om bilen lades eller ikke, men det forutsettes at batteriet har et visst ladenivå. Når du låser opp bilen med fjernkontrollnøkkelen, kan du samtidig starte klimaanlegget forbigående.

– Bang & Olufsen Lydsystem for Audi E-tron , Dette lydsystemet består av hele 16 høyttalerne og forsterkerne gir 705 watt, og sørger for en lydopplevelse så naturtro at det høres ut som om man er på konsert .

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen på våre merker !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Vi tar 360 bilder av alle bilene våre. Ingen bilder er retusjert !
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

Garanti
Fabrikkgaranti: 5 år / 100 000km.
Batterigaranti: 8 år / 160 000km (70% batterikapasitet).
5 års reklamsjonsrett.
Alle våre biler leveres verkstedkontrollert.

Kontakt oss om denne bilen