Audi A6 Avant Sport 40 TDI 204hk 2020

  • Årsmodell

    2020

  • Kilometer

    10 200

  • Kjøpspris

    799 900 NOK

Audi A6 Avant Sport 40 Demobil, elegant og progressiv.

A6 Avant demonstrerer en perfekt balanse av suverene egenskaper. Ikke bare er den sportslig og elegant, men også funksjonell og komfortabel. Lette, elegante former samt en presis linjeføring skaper en unik silhuett. Bilen er utstyrt med en 2,0 Liters Turbodieselmotor som uter hele 204hk, med Quattro firehjulstrekksystem, og S-tronic Automatgir!
utstyrspakker som er inkludert i denne bilen er:

Exclusive-pakke
– Navigasjonspakke
– Svingbart tilhengerfeste
– Assistentpakke tur
– Trafikkskiltgjenkjenning
– Oppbevaringspakke

Assistentpakke tur
– Adaptiv Cruise Control
– Active Lane assist med tidlig styreinngrep
– Nødassistent
– Hastighetsbegrenser
– Effektivitetsassistent
– Unnvikelsesassistent

Navigasjonspakke
– Navigasjon plus MIB3 premium med 10,1″ stor touch skjerm
– Virtual Cockpit plus med 12,3″ skjerm
– Audi SmartPhone Interface

S-Line Sportspakke
– Sportsseter i Skinn/Alcantara
– Sportsunderstell
– 19″ aluminiumsfelger i 5-arms dynamikkdesign (20″ på denne bilen»
– Dekor i børstet aluminium
– Multifunksjonssportsratt med girpaddler
– Sort taktrekk
– Fotstøtte og bedaler i rustfritt stål
– Fotmatter med skinnkant og søm i kontrastfarge

Klimapakke
– 4 soners klima
– Parkeringsvarmer m/fjernkontroll
– Audi Music interface foran og bak
– 73 liters drivstofftank

+ Sort optikkpakke
+ S-line Eksteriørpakke

Bilen har en rekke annet utstyr og finesser, sjekk ut utstyrsbeskrivelsen og utstyrslisten under!

BESKRIVELSE AV UTSTYRET PÅ DENNE BILEN

– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.
 
– Parkeringssystem foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.
 
– Advanced key, Nøkkelløs betjening av bilen, føreren trenger kun å ha med seg nøkkelen for å åpne og starte bilen, inkluderer start-/stoppknapp i midtkonsollen. Med sensorstyrt opplåsing av bagasjerommet

– Adaptiv cruise control, automatisk avstandsregulering (virkeområde for manuell girkasse 30–150 km/t, S tronic 0–150 km/t.

– Navigasjon, hjelper deg dit du skal. Tast inn en destinasjon på skjermen, og navigasjonen viser deg vei ved hjelp av kart og veibeskrivelse på skjermen i dashbordet.

– Fjernlysassistent, Veksler automatisk mellom nær- og fjernlys ved å overvåke møtende og forankjørende trafikk.

– Fjernbetjent parkeringsvarmer, er en fantastisk måte å få en varm bil når du måtte ønske på. Bare programmer den til å starte 30 minutter før du skal av gårde, så holder kupéen god varme når du er klar til å dra. Med fjernbetjening kan du enkelt trykke på fjernkontrollen for å starte parkeringsvarmeren på avstand.

– Audi Smartphone Interface, Smartphone-integreringen betyr at du kan speile smarttelefonen din over på displayet i bilen, og for eksempel få tilgang til mailboksen din i bilen. Integreringen er resultatet av Audis samarbeid med Apple og Google, og innebærer at operativsystemene Google Android Auto og Apple CarPlay integreres i Audis eget Audi Multimedia Interface (MMI).

– Bang & Olufsen Lydsystem, Gir deg en helt fantastisk lydopplevelse på veien. Lydanlegget er skreddersydd for hver enkelt Audi, og garanterer en lydopplevelse som gir deg gåsehud når du spiller av favorittlåten din!

– Matrix LED frontlykter, Den innovative lysteknologien kombinerer et kamerasystem med LED-lyskilder og presis optikk, noe som gir en ekstra adaptiv lysfordeling. Motgående og forankjørende kjøretøyer skjermes slik at alle områder mellom og ved siden av kjøretøyene fortsatt lyses helt opp. Resultatet er at frontbelysningen tilpasses på en dynamisk måte, og synsfeltet blir betydelig større. Lysdiodene i Audi Matrix LED-frontlyktene overtar også funksjonen til de dynamiske adaptive lysene. Systemet bruker navigasjonsdata til å reagere allerede en kort stund før rattet dreies. Lysgrafikken og LED-kjørelyset gir også bilen et markant utseende.

– Omgivelseskamera med top view; kamera foran, bak (ryggekamera) og under sidespeilene med 3D visning. Kan se bilen fra alle vinkler utvendig i MMI skjermen for enklere parkering

– Trafikkskiltgjenkjenning, registrerer trafikkskiltene og informerer føreren om den aktuelle trafikksituasjonen.

– Audi Phone Box, Lar deg lade telefonen din trådløst hvis du legger den bestemte beholderen i midtkonsollen. Med det samme opprettes det en forbindelse mellom telefonen og bilens utvendige antenne, slik at signalene forsterkes.

– Active Lane Assist, Varsler føreren med vibrasjoner i rattet når bilen er i ferd med å bevege seg ut av kjørefilen. (65-250 km/t)

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Vi tar 360 bilder av alle bilene våre. Ingen bilder er retusjert !
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

Kontakt oss om denne bilen