Audi A4 Avant Sport 1,4 TFSI 150hk 2018

  • Årsmodell

    2018

  • Kilometer

    50 700

  • Kjøpspris

    299 900 NOK

Lekker Audi A4 Avant har ankommet våre lokaler for salg!

Meget pen og godt vedlikeholdt Audi A4 Avant. Lekker og komfortabel stasjonsvogn med sterk 1.4 TDI 150hk motor med S-Tronic automatgir. Denne er utstyrt med bla. Parkeringssensor foran og bak, Multifunksjonsratt med girhendler, Svingbart tilhengerfeste, Cruise control, Smart phone interface, dab+, Lys/Regnsensor og mer!
Bilen har tilvalgspakken businesspakke 1

Businesspakke 1:
– Audi Smartphone grensesnitt
– Audi music interface
– Navigasjonsforberedelse
– Lys- og regnsensor
– Audi parkeringssystem bak (her er også foran)
– cruise control

UTSTYRSBESKRIVELSER
 
– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.
 
– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.

– Cruisekontroll som sørger for en stabil fart. Dette er meget behagelig, og svært undervurdert når man skal ut på en litt lengre kjøretur.

– Parkeringssystem foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

– Audi Smartphone Interface, Smartphone-integreringen betyr at du kan speile smarttelefonen din over på displayet i bilen, og for eksempel få tilgang til mailboksen din i bilen. Integreringen er resultatet av Audis samarbeid med Apple og Google, og innebærer at operativsystemene Google Android Auto og Apple CarPlay integreres i Audis eget Audi Multimedia Interface (MMI).

Kontakt oss om denne bilen