Audi A3 Sportsedan 2,0 TFSI 190hk 2018

  • Årsmodell

    2018

  • Kilometer

    38 400

  • Kjøpspris

    399 900 NOK

Rå A3 Sportsedan med Quattro firehjulstrekk til salgs i våre lokaler!

Her har du en tøff og sprek A3. Denne er utstyrt med en 2.0 liters TFSI motor med 190hk, noe som virkelig får fart på sakene i denne kompakte bilen. I tillegg er den utstyrt med Audis prisbelønte Quattro firehjulstrekksystem, som gir deg en vanvittig god fremkommelighet og akselerasjon.
Av bilens utstyr kan vi nevne; S Line Interiør og Eksteriør, Mørke ruter bak, Adaptiv Cruise control, Parkeringssensor bak, Audi Pre sense, Lys og regnsensor og mer!. For en beskrivelse av det meste av utstyret, se under.

Navigasjonspakke
– Virtual Cockpit
– Navigasjonssystem
– Audi Connect
– Audi Phone Box (Trådløs lading i midtkonsoll)

UTSTYRSBESKRIVELSER

– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.
 
– Parkeringssystem bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.

– Audi Pre sense basic iverksetter ved behov forebyggende tiltak for å beskytte passasjerene. Systemet består blant annet av beltestrammere foran, lukking av vinduer og panoramaglasstak hvis bilen er utstyrt med dette

– Adaptiv cruise control, automatisk avstandsregulering til bilen foran. Bare sett en valgfri fartsgrense, så vil bilen automatisk bremse ned og justere hastigheten etter kjøretøyet foran.

– Fjernlysassistent, Veksler automatisk mellom nær- og fjernlys ved å overvåke møtende og forankjørende trafikk.

– Keyless, Nøkkelløs betjening av bilen, føreren trenger kun å ha med seg nøkkelen for å starte bilen, inkluderer start-/stoppknapp i midtkonsollen.

– Virtual Cockpit, Digital skjerm som erstatter det tradisjonelle analoge speedometeret. denne skjermen viser nyttig informasjon når du kjører og kan brukes til navigasjon.

– Fjernbetjent parkeringsvarmer, er en fantastisk måte å få en varm bil når du måtte ønske på. Bare programmer den til å starte 30 minutter før du skal av gårde, så holder kupéen god varme når du er klar til å dra. Med fjernbetjening kan du enkelt trykke på fjernkontrollen for å starte parkeringsvarmeren på avstand.

– Audi Phone Box, Lar deg lade telefonen din trådløst hvis du legger den bestemte beholderen i midtkonsollen. Med det samme opprettes det en forbindelse mellom telefonen og bilens utvendige antenne, slik at signalene forsterkes.

– Navigasjon, hjelper deg dit du skal. Tast inn en destinasjon på skjermen, og navigasjonen viser deg vei ved hjelp av kart og veibeskrivelse på skjermen i dashbordet.

– LED-frontlys, Sørger for belysning av veibanen med lys som ligner dagslys. Består av nærlys, fjernlys, kjørelys, motorveilys, blinklys, statiske adaptive lys og allværslys i LED-teknologi. Motorveilys som automatisk øker rekkevidden i hastigheter fra ca 110.km/t. Allværslys som reduserer egenblending ved dårlig sikt. Markant natt/dag design med lavt energibehov og lang levetid.

Innbyttekampanje:

* Vi gir deg 20.000 i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

1 mnd. merkeforsikring inkludert i prisen !

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring !

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport, vi gir deg også din neste Eu-kontroll gratis på vårt merkeverksted.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Vi tar 360 bilder av alle bilene våre. Ingen bilder er retusjert !
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Drammen kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Drammen togstasjon ( Gardemoen-Drammen med flytog ca. 50 min )
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Velkommen til vårt flotte anlegg på Åssiden.

Kontakt oss om denne bilen