Audi A1 Sportback 30 TFSI 116hk 2019

  • Årsmodell

    2019

  • Kilometer

    43 500

  • Kjøpspris

    249 900 NOK

Flott Audi A1 Sportback nå til salgs hos Albjerk bruktbilsenter

Audi A1 er en rålekker og snerten Audi i en fantastisk kledelig farge som vekker oppsikt.

Her får du Audi’s uslåelige kjøreegenskaper i en kompakt størrelse med et hissig fjes. En ungdommelig bil med en 95hk bensinmotor som er en drøm å manøvrere i. Bilen leveres med utstyr som; Adaptiv Cruise control, Parkeringssensor bak, fjernlysassistent som automatisk blender ned for imøtekommende biler, multifunksjonsratt, Dab+ radio, musikkstreaming fra telefon over bluetooth, Lys og regnsesor, og mer!

Garanti
Fabrikkgaranti: 5 år / 100 000km.
5 års reklamsjonsrett.
Alle våre biler leveres verkstedkontrollert.

Bilen kommer med disse tilvalgte pakkene fra fabrikk:

Utstyrsbeskrivelser

-Adaptiv Cruise Control (ACC), tilpasser automatisk hastigheten til kjøretøyet foran og holder den avstanden du har stilt inn. Inneholder også avstandskontrollsystemet Front Assist.

– Parkeringssystem bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

– Fjernlysassistent, Veksler automatisk mellom nær- og fjernlys ved å overvåke møtende og forankjørende trafikk.

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan for eksempel styre mobiltelefonen og radio.

– Lys- Og Regnsensor, Lysene skifter automatisk om kvelden eller i tunnel + at vindusviskerne automatisk styrer selv etter hvor mye regn det er.

Kontakt oss om denne bilen