Audi A6 allroad quattro – allsidig og kraftfull

Audi A6 allroad quattro kombinerer komforten og fleksibiliteten til en Avant med typiske allroad-egenskaper som quattro permanent firehjulsdrift og markant offroad-design. Bilen kommer også med et stort utvalg digitale tjenester. Den første Audi A6 allroad quattro kom på markedet i 1999. Ved 20-årsjubileet i 2019 har vi kommet til fjerde generasjon av modellen.

Tekst over skjema

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Utvendig design – helt klart offroad

Markante designelementer utvendig på Audi A6 allroad quattro fremhever bilens offroad-karakter. Singleframe-grillen med vertikale ribber og de spesielle luftinntakene på sidene gjør at fronten skiller seg fra basismodellen. I profil trer karakteristiske elementer som hjulbuelister i en annen farge, kanal med quattro-logo og solid takreling tydelig frem. Audi A6 allroad quattro leveres med 18-tommers felger som standard. Som ekstrautstyr leveres blant annet 21-tommers Audi Sport-felger. Hekken kjennetegnes av allroad-diffusoren og beskyttelsesplaten på undersiden. Nedre del av støtfangeren foran og bak, hjulbuelistene og kanalene har som standard kontrastfargen matt scandiumgrå. Som ekstrautstyr kan disse elementene også leveres i metalliclakk eller i samme farge som bilen.

Innvendig utstyr – sportslig og elegant

Romslige Audi A6 allroad quattro har god takhøyde og beinplass på alle sitteplasser. Du har flere muligheter til å tilpasse kupeen, for eksempel med ekstrautstyret allroad interiørpakke (bilder). Den omfatter blant annet belyste innstegslister med aluminiumsfelt og allroad-logo foran. Allroad-logoen finner du også på sportssetene med skinntrekk. Multifunksjonssportsratt med girtaster og stålgrå kontrastsømmer og pedaler og fotstøtte i rustfritt stål inngår også i interiørpakken allroad. Andre pakker som skaper en trivelig atmosfære i kupeen, er kontur- og ambientelyspakken med flere farger og luftkvalitetspakken.

Det praktiske infotainmentutstyret er lett tilgjengelig. Den heldigitale Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) med høyoppløselig 12,3-tommers HD-skjerm viser informasjon om blant annet hastighet og turtall. Du kan velge mellom visningene Klassisk, Dynamisk og Sport. MMI navigasjon plus med MMI touch response (ekstrautstyr) gir tilgang til tjenestene fra Audi connect³. Systemet betjenes på de to fargeskjermene i midtkonsollen eller med talekommandoer.

Assistenter i bakgrunnen

Audi A6 allroad quattro er utstyrt med radarsystemer, kameraer for områdevisning og ultralydsensorer (utstyrsavhengig). Styreenheten for førerassistentsystemene overfører dataene til de tilkoblede førerassistentsystemene¹. Du kan velge både enkeltfunksjoner og pakker med flere assistentsystemer som er tilpasset ulike situasjoner (ekstrautstyr). Ett eksempel er assistentpakken Tur som egner seg for langkjøring. Den inneholder blant annet adaptiv kjøreassistent som hjelper deg ved akselerasjon og bremsing og med å holde avstanden til bilen foran. Det gir økt sikkerhet og kjørekomfort. Bakkebremsassistenten leveres som standardutstyr. Den hjelper deg å holde en innstilt hastighet på mellom 2 og 30 km/t i bratte bakker og bremser hjulene etter behov.

1/

Intense kjøreopplevelser

Audi A6 allroad quattro er et ekte multitalent både når det gjelder kjøredynamikk og kjørekomfort. Standardutstyret quattro firehjulsdrift sørger for bedre veigrep, høy sikkerhet og smidige kjøreegenskaper. Den integrerte ultra-teknologien overvåker kjøringen kontinuerlig og fordeler drivmomentet til for- og bakhjulene avhengig av kjøresituasjonen. Luftfjæringen med adaptive dempere er også standardutstyr. Den regulerer bilnivået automatisk. Bakkeklaringen kan bli opptil 45 millimeter høyere enn på Audi A6 Avant. Med kjøredynamikksystemet Audi drive select (standardutstyr) kan du velge blant sju forskjellige moduser som påvirker karakteristikken til Audi A6 allroad quattro. Modusene allroad og offroad er for eksempel tilpasset kjøring utenfor allfarvei.

  • Du kan velge mellom fire forskjellige motorer (drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 5,8–7,6 l / 100 km, CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 152–174 g/km). 3,0-liters TDI-motoren kommer med 231 hk (170 kW), 286 hk (210 kW) eller 349 hk (257 kW). Toppmotoren gir Audi A6 allroad quattro en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på bare 5,2 sekunder. Bilen kan også leveres med en 3.0 TFSI-motor med 340 hk (250 kW).

Mer komfort med Businesspakken

Businesspakken for Audi A6 allroad quattro gir økt komfort på lange reiser. Den omfatter blant annet assistentpakken Tur¹ med flere førerassistentsystemer som egner seg for langkjøring. Audi phone box² har ladefunksjon for kompatible smarttelefoner og gir bedre mottak. Businesspakken leveres med komfortklimaautomatikk som sørger for behagelig temperatur i bilen, og en rekke andre funksjoner. Den kan bestilles nå til en fordelaktig pris.

Markante lykter med smarte funksjoner

De progressive lyktene passer perfekt til designen på Audi A6 allroad quattro. LED-hovedlykter er standardutstyr, og som ekstrautstyr kan du velge HD Matrix-LED-hovedlykter med dynamiske lyseffekter og dynamisk blinklys. De har smarte funksjoner som gir økt sikkerhet, og en design som gjør bilen lett gjenkjennelig.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Diesel

Ønsker du et tilbud på Audi A6 Allroad?

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]