Audi A4 Avant - Sportslig og praktisk

Audi A4 Avant er sportslig og fleksibel og utmerker seg med høy kvalitet og digitale løsninger. Den nye utvendige designen skiller den tydelig fra forgjengeren. Innvendig finner du ny teknologi som lar deg integrere din digitale hverdag i bilen. Det store bagasjerommet gjør bilen ekstra fleksibel.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Sportslig utvendig design

Audi A4 Avant er en tvers gjennom dynamisk bil. Det ser du for eksempel på fronten med bred singleframe-grill og store luftinntak. Hekken kjennetegnes av en markant diffusor med integrerte trapesformede enderør og en kromlist som forbinder LED-lyktene. Du kan du velge mellom de ulike utstyrsversjonene og kombinere designpakker til eksteriøret og interiøret. Utvendig kan du for eksempel velge den sportslige S line-pakken med sportsunderstell og S-spesifikk grill og diffusor. Utstyrsversjonen edition one (avbildet) til Audi A4 Avant gjør bilen ekstra sportslig med detaljer som Audi-ringer på sidene, 19-tommers felger, rødlakkerte bremsekalipere og takkantspoiler i RS-design.

Mer komfort med Businesspakken

Businesspakken til Audi A4 Avant hjelper deg å holde oversikten og konsentrasjonen, også på lange forretningsreiser. Du kan ta telefonen, bruke stemmestyring og styre førerinformasjonssystemet med multifunksjonsrattet. MMI navigasjon plus med MMI touch betjenes enkelt og intuitivt og dirigerer deg trygt utenom køer. Audi phone box¹ har ladefunksjon for kompatible smarttelefoner og gir bedre mottak. Dette og annet utstyr inngår i Businesspakken til Audi A4 Avant, som du kan bestille til en gunstig pris.

1/

Romslig og kvalitetspreget

Kupeen i Audi A4 Avant er romslig, og elementene er plassert slik at de skaper et lett og åpent inntrykk. Et eksempel er luftdysebåndet som strekker seg over hele instrumentpanelet og understreker bilens bredde. Kromlisten over båndet er en elegant detalj. S sportssetene (ekstrautstyr) med S-logo og rutemønster gir god støtte og kan justeres elektrisk. Audi A4 Avant i utstyrsversjonen edition one kan leveres med design selection eller S line interiørpakke. Med kontrastfarger fra Audi exclusive kan du sette ekstra farge på detaljer som midtkonsollen og kontrastsømmene på seter og ratt.

Fleksibelt og praktisk

Audi A4 Avant har en sportslig design og et gjennomtenkt bagasjeromskonsept. Smarte løsninger for lasting og lossing gjør bilen ekstra praktisk i hverdagen. Bagasjerommet på 495 liter kan utvides til hele 1495 liter når seteryggen er slått ned (seteryggen kan deles i forholdet 40:20:40). Elektrisk bagasjeromstildekning og fjernopplåsing av seteryggen hører med til standardutstyret. Enda mer fleksibilitet får du med festesettet (ekstrautstyr) med to teleskopstenger som festes til skinnesystemet i bagasjerommet og holder bagasjen på plass. Hvis du har hendene fulle, kan du enkelt åpne den elektriske bakluken med sensorstyrt åpning (ekstrautstyr) med en fotbevegelse. Og velger du ekstrautstyret Advanced key, kan du låse og låse opp hele bilen med sensorene i dørhåndtakene, så lenge du har nøkkelen med deg.

Avansert teknologi

Et intuitivt betjeningskonsept med berøringsfunksjon og stemmestyring med naturlig tale sørger for høy komfort i Audi A4 Avant. Det digitale kombiinstrumentet Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) har et 12,3-tommers display som viser viktig informasjon, som turtall og hastighet, klart og tydelig rett foran deg. Ekstrautstyr som Audi connect-nøkkel¹ og Audi phone box¹ integrerer smarttelefonen din i bilen.

Kraftige motorer

Du kan velge blant en rekke motorer¹ til din Audi A4 Avant. 2,0-liters TFSI-bensinmotoren leveres med 150, 190 eller 245 hk. Sistnevnte har ultra-teknologi som ved behov aktiverer quattro firehjulsdrift på brøkdelen av et sekund. Det sikrer optimalt veigrep og byr på enestående kjøredynamikk. 2,0-liters TDI-dieselmotoren leveres med 136, 163 eller 190 hk, mens 3,0-liters TDI-motoren leveres med 231 hk.

Noen av motorvariantene har 48-volts mildhybridsystem med reimdrevet startgenerator og litiumionbatteri. Denne teknologien kan for eksempel slå av motoren under kjøring og sette bilen i rullemodus for å redusere forbruket.

Drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 3,9–6,9 l / 100 km, CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 101–157 g/km.

Assistenter i bakgrunnen

Førerassistentsystemene⁵ i Audi A4 Avant bistår deg under kjøring. Du kan velge mellom ulike assistentpakker som er tilpasset forskjellige situasjoner, for eksempel assistentpakken Tur. Denne pakken inneholder en kombinasjon av systemer som egner seg for langkjøring, blant annet køassistenten. Den hjelper deg med å styre bilen i hastigheter inntil 65 km/t og gjør køkjøring mer komfortabelt. Systemet gjenkjenner kjørefeltoppmerking, konstruksjoner langs veibanen, biler i kjørefeltet ved siden av og flere forankjørende kjøretøyer. Avkjøringsassistenten inngår også i assistentpakken Tur. Den registrerer møtende trafikk når du skal svinge av til venstre, og kan utføre bremseinngrep hvis det er fare for kollisjon.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4, Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud / finansiering

Firehjulsdrift med Audi quattro

Ønsker du et tilbud på Audi A4 Avant?

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]