Audi A4 Allroad Quattro

Audi A4 allroad quattro

Romslige og praktiske Audi A4 allroad quattro har en markant design med økt bakkeklaring og trives godt i terrenget. Bilen leveres som standard med quattro firehjulsdrift, kraftig motor og allroad-understell. Audi A4 allroad quattro har en tydelig offroad-look med brede hjulhus og markante støtfangere og sideskjørt. Disse allroad-elementene er som standard lakkert i matt strukturgrått. Som ekstrautstyr kan de leveres i metallicfarge eller i samme farge som bilen. Hjulene er tolv millimeter større enn på basismodellen, og sporvidden er økt foran og bak. Bakparten har beskyttelsesplate på undersiden og diffusor med integrerte trapesformede enderør. Fronten preges av en markant singleframe-grill med vertikale ribber.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Komfortable og spreke kjøreopplevelser

Audi A4 allroad quattro leveres med understell og motorer som mestrer lett terreng uten problemer. quattro firehjulsdrift leveres som standard og gir godt veigrep og høy kjøredynamikk. Allroad-understellet er også standard og gjør Audi A4 allroad quattro 35 mm høyere enn basismodellen. Lette MultiLink-oppheng foran og bak gir smidige kjøreegenskaper.

Den elektroniske støtdemperreguleringen (ekstrautstyr) tilpasser bilen til forskjellige kjøresituasjoner og gir enda bedre egenskaper i terrenget. Med Audi drive select (standardutstyr) kan du påvirke kjøreegenskapene. I offroad-modus er motor- og girkassestyringen, styringen og understellet tilpasset kjøring i terrenget. Audi A4 allroad quattro leveres med en 2,0-liters TFSI-motor med 245 hk eller 3,0-liters TDI-motor med 231 hk. (Drivstofforbruk ved blandet kjøring*: 6,0–6,8 l / 100 km, CO₂-utslipp ved blandet kjøring*: 150–161 g/km.)

1/

Romslig og kvalitetspreget kupé og avansert teknologi

Kupeen i Audi A4 allroad quattro er romslig, og elementene er plassert slik at de skaper et lett og åpent inntrykk. Et eksempel er luftdysebåndet som strekker seg over hele instrumentpanelet og understreker bilens bredde. Kromlisten over båndet er en elegant detalj. Et stort oppbevaringsrom i midtkonsollen gir ekstra oppbevaringsplass. Leselysene foran har sensorstyrt betjening, og Ambiente-lyspakken (ekstrautstyr) gir stemningsfull belysning i bilen.

Et intuitivt betjeningskonsept med berøringsfunksjon og stemmestyring med naturlig tale sørger for høy komfort i Audi A4 allroad quattro. Det digitale kombiinstrumentet Audi virtual cockpit plus (ekstrautstyr) har et 12,3-tommers display som viser viktig informasjon, som turtall og hastighet, klart og tydelig rett foran deg. Ekstrautstyr som Audi connect-nøkkel² og Audi phone box² integrerer smarttelefonen din i bilen.

Praktiske og markante lykter

De progressive lyktene er et annet designelement som kjennetegner Audi A4 allroad quattro. LED-hovedlykter leveres som standard. De gir umiddelbart en belysning som ligner dagslys når de slås på. Matrix LED-hovedlykter med dynamiske lyseffekter og dynamisk blinklys leveres som ekstrautstyr. Matrix LED-teknologien kombinerer et kamerasystem med LED-lyskilder og presis optikk. Dette systemet dimmer deler av lyset for å unngå å blende møtende trafikk. Resten av veibanen er fremdeles godt opplyst. De dynamiske lyseffektene i hovedlyktene aktiveres når du låser opp og låser bilen, og gjør den lett gjenkjennelig. LED-baklykter med dynamiske lyseffekter og dynamisk blinklys leveres også som ekstrautstyr.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
4x4
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin, Diesel

Tilbud / finansiering

Firehjulsdrift med Audi quattro
Finansiere bilen?

Ønsker du et tilbud på Audi A4 Allroad Quattro?

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]