Audi A3 Sportback

Audi A3 Sportback har en dynamisk fremtoning som skyldes den sportslige og ekspressive linjeføringen. Lang akselavstand og korte overheng foran understreker bilens balanserte, sportslige proporsjoner. Audi A3 Sportback leveres med en rekke førerassistansesystemer og teknologipakker (ekstrautstyr) som gjør den ideell for bykjøring og spontane kjøreturer. Audi virtual cockpit (ekstrautstyr) øker både kjøregleden og komforten. Bilen finnes både med quattro firehjulsdrift og forhjulsdrift.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

En atletisk bil

Den dynamiske taklinjen understreker den atletiske karakteren til Audi A3 Sportback. Fra siden defineres den slanke profilen til femdørsmodellen av den dynamiske linjen over kanalene og den markante tornadolinjen som følger vinduskanten. Sett bakfra domineres bilen av de tredimensjonale baklyktene, utpregede linjer og en bred diffusor. Audi A3 Sportback har en dynamisk karakter som fremheves ytterligere av S line selection som leveres som ekstrautstyr. Utstyret fremhever dessuten den individuelle og dynamiske stilen til både bil og fører.

En sikker bil med progressiv lysteknologi

Det omfattende utvalget av førerassistentsystemer gjør kjøreturen gjennom bygater og på landeveier enda tryggere. Det gjelder for eksempel assistenten for kryssende trafikk bak, som varsler ved fare for kollisjon når du rygger ut av en parkeringsluke. Også køassistenten (ekstrautstyr), som samarbeider med adaptiv cruise control med Stop&Go-funksjon, øker kjøresikkerheten takket være den integrerte avstandsholderen.

Natt blir til dag med Audi Matrix LED-hovedlykter (ekstrautstyr) som gir en jevn og presis belysning av veibanen. Motgående og forankjørende kjøretøy skjermes (innenfor systemets begrensninger) slik at andre områder mellom og ved siden av kjøretøyene fortsatt lyses helt opp. Den svært adaptive lysfordelingen bedrer ikke bare belysningen av veibanen, men sørger også for mer sikkerhet og komfort. Dessuten understreker det dynamiske blinklyset den progressive lysteknologien – også sett bakfra.

1/

Understellet til Audi A3 Sportback er overbevisende sportslig. Med sportsunderstell (ekstrautstyr) ligger karosseriet 15 millimeter lavere, med S line sportsunderstell hele 25 millimeter lavere. Den elektromekaniske styringen er fintfølende og effektiv. Elektrisk progressiv styring leveres som ekstrautstyr. Alle motorene har høy effekt og imponerer med smidige kjøreegenskaper.

Audi

Komfortabel og innovativ

Audi virtual cockpit er høydepunktet i kupeen til Audi A3 Sportback. Også det 3-eikers rattet (som ekstrautstyr med rattvarme) og massasjefunksjonen som leveres som ekstrautstyr til førersetet byr på ekstra komfort. De ulike utstyrsversjonene setter et individuelt preg på bilen. I tillegg til basisutstyret kan du blant annet velge S line sportspakke som gir bilen en dynamisk utstråling.

  • Den innovative teknologien og det førsteklasses utstyret i Audi A3 Sportback er ensbetydende med høy komfort. Med en lengde på 4,24 meter og en akselavstand på 2,60 meter er Audi A3 Sportback både sportslig og uttrykksfull. Du kan tilpasse den alt etter hverdagen din, og velge detaljer etter egen smak.

Betjeningskonsept og infotainmentsystemer

A3 Sportback leveres som ekstrautstyr med det heldigitale Audi virtual cockpit som viser deg all relevant informasjon i synsfeltet ditt mens du kjører. Kombiinstrumentet med høyoppløselig display på 12,3 tommer viser alle instrumenter og gir deg dermed enda bedre oversikt. Ekstrautstyret omfatter i tillegg et stort utvalg av intelligent teknologi. Blant annet leveres topputgaven av infotainmentsystemene – MMI navigasjon plus med MMI touch og stemmestyring for intuitiv styring – til Audi A3 Sportback.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Bensin

Tilbud / kampanjebiler

Tilbud på Audi A1
Tilbud på Audi e-tron

Visste du at Audi A3 finnes som hybrid?

Audi-selgere

Ole Jannis Wetter
Selger Audi

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]