Audi A3 Sportback TFSI e

Audi A3 hybrid

Audi A3 Sportback TFSIe er en hybridbil i premiumsjiktet med plug-in-hybriddrift.

Bildene kan avvike fra dagens modell.

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Hybrid i premiumsjiktet

Audi A3 TFSIe er en hybridbil i premiumsjiktet med plug-in-hybriddrift. Bilen har elbilens positive egenskaper kombinert med fordelene til en forbrenningsmotor i én og samme bil. Tenker du på både driftskostnader, miljø, komfort og design når du skal velge bil er A3 hybrid et perfekt valg. Bilen har en rekkevidde på inntil 40 km på elektrisk drift. For deg som er opptatt av fart kan vi friste med en akselerasjon på 0 til 100 km/t på 7,6 sekunder med en topphastighet på 222 km/t.

1/

Et funksjonelt valg

Audi A3 e-tron har elbilens positive egenskaper kombinert med fordelene til en forbrenningsmotor i én og samme bil. Tenker du på både driftskostnader, miljø, komfort og design når du skal velge bil er A3 e-tron et perfekt valg. Bilen har en rekkevidde på inntil 50 km på elektrisk drift, og total rekkevidde på opptil 940 kilometer. For deg som er opptatt av fart kan vi friste med en akselerasjon på 0 til 100 km/t på 7,6 sekunder med en topphastighet på 222 km/t. Den perfekte bybil og en av våre absolutte bestselgere!

Vår ladbare hybrid kan kjøres i tre ulike modus

Når du velger å kjøre i elektrisk modus bruker bilen kun strøm. Selv om bilen kjører i elektrisk modus tilbyr den kraftig akselerasjon uten behov for å engasjere forbrenningsmotoren. Bruker du kun forbrenningsmotoren vil du kun bruke bilen som en «vanlig» bil uten bruk av strøm. Velger du hybridmodus og lar begge motorene jobbe sammen, lager bilen er såkalt «Boosting». Når du slipper gasspedalen, kobles begge motorene av midlertidig og man «glider» fremover. Dette betyr at det ikke vil være noen motorbremsing, hvilket øker effektiviteten.

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Mellomstor bil
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Hybrid

Tilbud / finansiering

Ønsker du et tilbud på Audi A3 Sportback TFSIe?
Behov for finansiering?

Ønsker du å prøvekjøre bilen?

Audi-selgere

Ole Jannis Wetter
Selger Audi

Artikler

myAudi-appen hjelper deg med å styre din bil sømløst i hverdagen ved å tilby bilstyringstjenester, connect-tjenester og praktisk informasjon om din Audi. For å benytte tjenesten registrerer du deg hos myAudi.

Endelig er den ikoniske modellen A6 lansert som helelektrisk modell, med en rekkevidde på over 70 mil!

Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det du trenger rundt RS-modeller. Her er en liste over RS-modeller igjengelig for bestilling hos oss.

For 26 år siden så vi noe som skulle bli starten på en ny Audi opplevelse. I 1994 startet eventyret, hvor den første RS-modellen Audi RS2 Avant så dagens lys. Etter det har vi mange råskinn å sette på listen. Vi hos Albjerk Bil Drammen er Audi Sport forhandler, og kan hjelpe deg med det […]