Toyota Auris 136hk 2016

  • Årsmodell

    2016

  • Kilometer

    118 500

  • Kjøpspris

    149 900 NOK

Flott Toyota Auris, 2016-modell med bare 119 000 km på telleren til salgs hos oss på Albjerk Bil Ringerike!. Dette er en perfekt bil for deg som ønsker en harmoni av pålitelighet, komfort og moderne funksjoner.

Med en romslig interiør, er det rikelig med plass for hele familien og bagasje, inkludert god plass til barneseter. Med robust byggekvalitet og en rekke sikkerhetsfunksjoner, som en filskiftvarsler, kan du være sikker på en trygg tur hver gang.

Denne bilen er også perfekt for førstegangskjøpere, takket være dens solide driftssikkerhet og økonomivennlig drivstoffeffektivitet. Den brukervennlige navigasjonen og lettheten ved å kjøre bilen, vil sørge for en avslappende opplevelse både i byen og på landeveien.

For den musikkelskende pendlere, finnes det en moderne DAB-radio og Bluetooth-tilkobling som gjør det enkelt å strømme musikken fra din smarttelefon direkte til bilens lydsystem. Cruise control sørger for bekvemmelighet på lange turer, mens de flotte skinnsetene gir et ekstra nivå av luksus. Topping det hele med et fantastisk panoramaglasstak for en fantastisk utsikt og naturlig lys.

Dette er bilen for deg som ønsker en moderne, komfortabel og sikker bil til en meget rimelig pris. Ønsker du å se eller prøvekjøre bilen, ikke nøl med å ta kontakt.

Bilen er utstyrt med blant annet:

– Skinnseter
– DAB-radio
– Tilhengerfeste
– Ryggekamera
– Panoramaglasstak
– LED-frontlys
– Parkeringssensor forna og bak

Utstyrsbeskrivelser

– Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen.

– Cruisekontroll som sørger for en stabil fart. Dette er meget behagelig, og svært undervurdert når man skal ut på en litt lengre kjøretur.

– Ryggekamera, gjør det lettere å parkere ved å vise et avgrenset bilde av området bak bilen på skjermen til radio- eller navigasjonssystemet. Ekstra hjelpelinjer i bildet gjør det lettere å manøvrere

– Navigasjon, hjelper deg dit du skal. Tast inn en destinasjon på skjermen, og navigasjonen viser deg vei ved hjelp av kart og veibeskrivelse på skjermen i dashbordet.

– Trafikkskiltgjenkjenning, registrerer trafikkskiltene og informerer føreren om den aktuelle trafikksituasjonen.

Om du ønsker at vi skal se på et evt. innbytte av din bil,
ta med følgende i mail til oss:

– Reg nr og bilmodell
– Km.stand
– Relevant ekstrautsyr på din bil

For mer informasjon ta kontakt med :

Morten Almestrand
Tlf: 930 29 121
Dir mail: morten.almestrand@albjerk.no

Christian Lian
Tlf 900 85 994
Dir mail: christian.lian@albjerk.no

Christian Aasen
Tlf 413 75 100
Dir mail: christian.aasen@albjerk.no

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda.

Hamax Auto AS har byttet navn til Albjerk Bil Ringerike.

Med vår sentrale beliggenhet i Hønefoss, nær Oslo, Drammen og Gardermoen, selger vi årlig ca 1000 nye og brukte biler og er distriktets største bilforhandler.

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Ringerike kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Hønefoss busstasjon ( Gardemoen-Hønefoss med buss ca. 60 min ) Kommer du med tog, henter vi deg gjerne på Hønefoss togstasjon.
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby hyggelige priser på FORSIKRING – FINANS inntil 10 år. Vi kan også ta biler i INNBYTTE.

Velkommen til en hyggelig bilprat hos Albjerk Bil Ringerike

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Kontakt oss om denne bilen