Mitsubishi Outlander Instyle+ 2,4 224hk 2019

  • Årsmodell

    2019

  • Kilometer

    101 000

  • Kjøpspris

    299 900 NOK

Vi på Albjerk Bil Ringerike har gleden av å presentere en godt utstyrt og svært velholdt Mitsubishi Outlander PHEV

Utstyrt med praktisk tilhengerfeste, og et 360 graders overvåkningssystem får du en sjåførsvennlig, funksjonell og robust bil. Den leveres med antispinn, automatisk fjernlysdimmer og avstandsfølere både foran og bak som gir deg god kontroll og sikkert veigrep.

Bilen har en elektrisk åpningsmekanisme for bakluken som gir enkel tilgang til bagasjerommet. Baksetene er delbare, justerbare og kan legges ned, noe som gir deg fleksibilitet til å justere plass etter dine behov.

For din trygghet kommer bilen med en blindsoneovervåker, filskiftvarsler og kollisjonsvarsler. Bilen er også utstyrt med Isofix barnesetefesting for trygg transport av de minste familiemedlemmene.

Denne modellen leveres med DAB-radio, Bluetooth, oppgradert stereo (Rockford) og navigasjonssystem for en underholdende kjøretur.

Outlander PHEV leveres med en raus mengde komfortfunksjoner. Elektrisk seteregulering foran, to-sone automatisk klimaanlegg, oppvarmet ratt og seter foran, og mørkede ruter for å nevne noen.

Bilen har syv kollisjonsputer, stabilitetssystem, antiskrens og LED hoved- og kjørelys for å øke sikkerheten på veien. Dessuten kommer den med ryggekamera og sideovervåkning ved rygging for enkel manøvrering i trange plasser.

Alt i alt tilbyr denne Mitsubishi Outlander PHEV en romslig interiør, god sikkerhetsstandarder og utmerket verdi for pengene. Perfekt for en familie som trenger en komfortabel og sikker bil til et rimelig pris. Ta kontakt med oss for å sikre deg denne bilen i dag.

Utstyrsbeskrivelse

b>- Parkeringssystem foran og bak, Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer.

-Adaptiv Cruise Control (ACC), tilpasser automatisk hastigheten til kjøretøyet foran og holder den avstanden du har stilt inn. Inneholder også avstandskontrollsystemet Front Assist.

– Oppvarmet Multifunksjonsratt, Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen og mobiltelefonen. På kalde dager kan du aktivere oppvarming i rattet, som gjør kjøreturen svært behagelig.

– Keyless, Nøkkelløs betjening av bilen, føreren trenger kun å ha med seg nøkkelen for å åpne og starte bilen, inkluderer start-/stoppknapp.

– App-Connect, Om du har en smarttelefon fra Apple eller Android kan du ved hjelp av USB kabelen speile telefonen din på skjermen i bilen. På denne måten kan du enkelt svare innkommende samtaler eller enkelt ringe ut eller sende meldinger, kun ved å lese inn meldingen via talestyringen. Du kan også bruke Google Maps eller telefonens kartfunksjon for å få online veibeskrivelser dit du skal, eller spille av musikk via telefonen.

– Blindsonevarsler, varsler med lyssignal i sidespeilene når noen kommer kjørende i blindsonen

Vi kan tilby følgende ekstra på denne bilen – Kontakt selger for tilbud.

– Serviceavtale for bruktbil (gjelder VW, Skoda og Audi)
– Lastekantbeskyttelse
– Takstativ
– Takboks
– Skvettlapper
– Lakkforsegling
+ mer

Innbyttekampanje

* Vi gir deg 20.000,- i innbytte for din gamle bil ! Bilen må ha skilter, s/v hjul, EU ok og være kjørbar!

*Kan ikke kombineres med andre kampanjer*

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud og prøvekjøring!

Om du ønsker at vi skal se på et evt. innbytte av din bil,
ta med følgende i mail til oss:

– Reg nr og bilmodell
– Km.stand
– Relevant ekstrautsyr på din bil

For mer informasjon ta kontakt med :

Morten Almestrand
Tlf: 930 29 121
Dir mail: morten.almestrand@albjerk.no

Christian Lian
Tlf 900 85 994
Dir mail: christian.lian@albjerk.no

Christian Aasen
Tlf 413 75 100
Dir mail: christian.aasen@albjerk.no

Albjerk Bil – din trygghet !

Autorisert merkeforhandler av Audi – VW Personbiler – VW Nyttekjøretøy og Skoda.

Hamax Auto AS har byttet navn til Albjerk Bil Ringerike.

Med vår sentrale beliggenhet i Hønefoss, nær Oslo, Drammen og Gardermoen, selger vi årlig ca 1000 nye og brukte biler og er distriktets største bilforhandler.

– Gode garantier med oppfølging fra selger.
– Eu-godkjente og verkstedkontrollerte biler med tilstandsrapport.
– Meget gode finans og forsikrings-betingelser. ( Merkeforsikring til fordelspris i 3 år med Super kasko og leiebil.
– Service og EU utføres på intervall før utlevering.
– Albjerk Bil Ringerike kan levere din nye bruktbil over hele landet. Kommer du med fly henter vi deg gjerne på Hønefoss busstasjon ( Gardemoen-Hønefoss med buss ca. 60 min ) Kommer du med tog, henter vi deg gjerne på Hønefoss togstasjon.
– Vi tilstreber oss til enhver tid å fremlegge riktige detaljer og opplysninger om bilene,men vi må alikevel ta forbehold om at det kan forekomme feil eller mangler i annonsene.

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi tilby hyggelige priser på FORSIKRING – FINANS inntil 10 år. Vi kan også ta biler i INNBYTTE.

Velkommen til en hyggelig bilprat hos Albjerk Bil Ringerike

Se vår hjemmeside for kampanjer og åpningstider – www.albjerk.no

Kontakt oss om denne bilen