Audi Q6 Sportback e-tron

Audi Q6 Sportback e-tron

Audi Q6 e-tron er Audis første Sportback i mellomklassesegmentet for premiumbiler. Den utmerker seg med kraftfull elektrisk ytelse, progressiv design og digitale funksjoner i kupeen. Audi Q6 Sportback e-tron kommer til Norge i utgavene Q6 Sportback e-tron quattro og SQ6 Sportback e-tron. Salgsstart er senere i høst.

 

Startpris fra 779 900,-*

Ta kontakt for å sette deg på interesselisten frem til salgsstart

Bilen i tall

Rekkevidde inntil: 632km
Lad opptil: 265km rekkevidde på ca 10 min
Batteriet lades fra 10% til 80% på: 22 min Ved maks. DC ladeeffekt opptil 270 kW

Effekt opptil: 285kW

Akselerasjon (0-100 km/t) med launch control: 5,9 sek
Batterikapasitet (netto): 94,9 kWt

Kraftig design og store skjermer

Kraftfullt utseende og utpreget sportslig siluett

Den høye fronten og de høyt plasserte kjørelysene med digitale lyssignaturer,  gir bilen et markant utseende. Den inverterte Singleframe-grillen flankeres av Matrix LED-hovedlyktene. Sportback-profilen avrundes med en kraftig hekkspoiler og lysbånd i progressiv Audi-design. Den høye skulderlinjen og taklinjen som skråner ned fra frontruten, skaper en dynamisk profil.

Panoramaskjermer

Nå kan du for første gang opplve de futuristiske OLED-displayene i en Audi. Displayene består av Audi virtual cockpit plus (11,9 tommer) og MMI-midtdisplayet (14,5 tommer). I biler med MMI-passasjerdisplay (10,9 tommer) kan du vise feks navigasjon og underholdning på ulike skjermer.

Progressiv innvendig design

Bilens øvre og nedre interiørelementer – fra dørkledningen til instrumentpanelet og midtkonsollen – har ny design. I tillegg er betjeningselementene plassert på en ryddig og oversiktlig måte.

Ressursbevarende materialer

Bærekraft har stått i fokus helt fra vi startet utformingen av Audi Q6 e-tron. Mange av bilens komponenter består delvis av resirkulerte materialer, for eksempel taktrekket og setene.

Intelligent lysdesign

Ambientelyspakke plus omfatter en dynamisk lyslist under frontruten, også kalt interaksjonslys. Lyslisten kan vise lys i mange farger og informerer og hjelper deg under kjøring. I tillegg sørger den for stemningsfullt lys i kupeen.

Len deg tilbake å nyt musikken

Kupeen fylles med 3D-lyd fra 16 høyttalere. I tillegg er det to høyttalere i hver av hodestøttene foran. De skaper egne lydsoner som er praktiske når du f.eks. vil holde en telefonsamtale privat eller vil unngå at de andre passasjerene forstyrres av navigasjonsmeldinger.