Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid

Over 40% lengre elektrisk rekkevidde. Mer komfort. Lavere forbruk

Gjennomsnittlig daglig kjørelengde i Norge er 33 km (SSB, 2019). Så hvorfor ikke velge en ladbar hybrid som klarer alle de hverdagslige gjøremålene uten utslipp? Nye Volkswagen Passat GTE er en stor stasjonsvogn og ladbar hybrid som har en forbedret rekkevidde på over 40% sammenlignet med tidligere modell. Derfor kan du nå kjøre enda lenger uten utslipp – inntil 55 km (WLTP) på strøm. Dette gjør den til et bærekraftig alternativ på både korte og lengre turer. En god ide alle dager i uken, helt enkelt.

Kontakt oss her helt uforpliktende for tilbud, prøvekjøring eller mer informasjon om VW

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Design og lys

Den nye Volkswagen Passat GTE har en markant design som utstråler eleganse og kvalitet. Med rene linjer og dynamiske proporsjoner vekker den begeistring.

Høydepunkter

Den nye Passat GTE har mange høydepunkter. Her er noen av dem:

  • Kjør inntil 55 km (WLTP) på strøm
  • Forutseende hastighetsregulering beregner den optimale hastigheten i svinger for økt komfort
  • Kjør med fjernlyset på hele tiden uten å blende andre trafikanter
1/
Passat GTE

Om du er ute etter «mest for pengene» er det vanskelig å komme unna Passat GTE.

Terje Ringen

BilNorge.no

Alltid på internett

Med pakken We Connect er du direkte forbundet med din Passat GTE og kan benytte en rekke praktiske og innovative digitale tjenester og tilbud fra Volkswagen. Det eneste du trenger å gjøre, er å aktivere We Connect.

  • We Connect Plus
  • Mobilnøkkel
  • Streaming av media

Forutseende hastighetsregulering

Automatisk avstandsregulering (ACC) med forutseende hastighetsregulering kan hjelpe deg å holde en innstilt maksimal hastighet³⁾ og avstand til kjøretøyet foran. Forutseende hastighetsregulering supplerer disse funksjonene med hastighets- og kurveassistanse. Systemet registrerer offisielle fartsgrenser, slik at du unngår å kjøre for fort. Ved hjelp av prediktive data om strekningen beregner systemet den optimale hastigheten i svinger.¹⁾ Dette øker kjørekomforten, samtidig som drivstofforbruket reduseres.

1) Innenfor systemets begrensninger. 2) Føreren må hele tiden være klar til å overstyre førerassistentsystemet. Det er førerens ansvar å kjøre på en ansvarsfull måte. 3) Inntil maks. 210 km/t.

Se nærmere på Volkswagen Passat GTE ladbar hybrid

Tekniske spesifikasjoner

Icon
Biltype
Stasjonsvogn, Familiebil
Icon
Hjuldrift
Forhjulsdrift
Icon
Girkasse
Automat
Icon
Drivstoff
Hybrid

Tilbud og finansiering

Ønsker du et tilbud på Passat GTE?
Leasing eller finansiering?

Artikler

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, SUV-en ID.4. Bilen har verdenspremiere mot slutten av september og serieproduksjonen er i gang.

Europas bestselgende SUV er nå oppdatert. Den 1. juli 2020 var det verdenspremiere for nye Tiguan, som kommer som ladbar hybrid og i Tiguan R versjon for første gang.

ID.-modellene er fremtidens elbil familie fra Volkswagen. De byr på elektrisk kjøring uten lokale utslipp. Kort oppsummert er de den perfekte løsningen på fremtidens transportutfordringer. Under ser du en kort presentasjon av hele ID. familien inkludert konseptene.

Lurer du på om du skal velge firehjulstrekk eller ikke? Med firehjulstrekk er du godt rustet mot alle forhold og underlag på norske vinterveier. Det er med på å gi det lille ekstra, som betyr økt trygghet, gode kjøreegenskaper, høy sikkerhet og mye kjøreglede.