Volkswagen Caddy Maxi personbil

Stort bagasjerom og 7-seter som standard!

Caddy Maxi er en utmerket flerbruks- og familiebil med sine 7 seter og ISOFIX-fester for enkel montering av barneseter. Brede skyvedører, ekstra lengde og et meget romslig bagasjerom gjør at du får du plass til det meste – være seg du skal på sykkeltur med kompis, må kjøre ungeflokken på fotballtrening eller ta med familien på bilferie.

  Bestill prøvekjøring

   Bestill prøvekjøring

   Seteløsninger Caddy Maxi

   Behovene endres fra hverdag til helg og i ferier. Derfor kan seteryggen i andre seterad på Caddy Maxi enkelt slås ned. Setene kan også vippes forover, og ved behov tas helt ut. Dette gjør det enkelt frakte større innkjøp etter ukeshandel på butikken eller en tur på IKEA. Den lave kanten og det flate gulvet i bagasjerommet gjør det også enkelt å laste/tømme bagasjerommet. Når du slår seteryggen helt ned, utvides lastelengden i kupeen til hele 3,01 meter!

   Hvorfor velge Caddy Maxi personbil?

   Her får du tre gode grunner til å velge Caddy Maxi personbil.

   • Stort bagasjerom - få plass til "alt"
   • Fleksbible seteløsninger - fra 2 til 7 seter
   • 4MOTION firehjulstrekk - optimalt veigrep øker sikkerheten!
   1/

   Behov for en familiebil med stort bagasjerom? Her får du plass til alt du trenger!

   Nyttig informasjon om Caddy Maxi

   Her får du noen gode fordeler med Volkswagen Caddy personbil.

   • Caddy Maxi byr på smarte oppbevaringsløsninger
   • Romslig kupé med fleksible seteløsninger
   • Sikker & behagelig biltur med Caddy Maxi
   • Kos deg på veien med god lyd & underholdning
   • Alltid på nett i Caddy Maxi

   Full pakke

   Det er ikke mange familiebiler som kan skryte på seg både 7 seter, masse bagasjeplass og 4MOTION firehjulstrekk samtidig. Men det kan Caddy Maxi. Her må du ikke velge bort det ene til fordel for det andre – her får du hele pakka. Et aldri så lite kinderegg der altså.

   Se nærmere på Volkswagen Caddy personbil

   Tilbud og finansiering

   Ønsker du å prøvekjøre en bil fra Volkswagen Nyttekjøretøy?
   Leasing eller finansiering?

   Kontakt salg

   Artikler

   Fredag 11. september ble en stor dag for vår Volkswagen Nyttekjøretøy-avdeling da vi før helgen leverte hele 26 biler til Kjeldaas!

   Skal du på bilferie i sommer? En bilferie kan være en fin opplevelse for hele familien, og vi gir deg de beste tipsene slik at du kan stille forberedt før du legger ut på den minnerike reisen. 

   Har du et ønske om å kjøre miljøvennlig i hverdagen? Vår første el varebil e-Crafter er 100% utslippsfri og 100% elektrisk! Og visste du at du kan få 50.000kr i støtte ved å velge elektrisk varebil?

   Hundens sikkerhet i bilen er like viktig hver eneste gang, enten bilen står stille eller ruller på veien. Løse dyr i bilen kan forstyrre føreren og skape uheldige situasjoner. Et hundebur sikrer hunden trygt under kjøreturen, samtidig som det sikrer at føreren unngår unødvendige forstyrrelser av din firbente bestevenn.